Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
2°C
JUTRI
11°C
2°C
Oceni objavo

Dedek Mraz je poskrbel za veselje otrok

Dobri stari dedek Mraz se je tudi letos odpravil na obisk po krajevnih skupnostih v občini Trebnje, kjer je poskrbel za veselje otrok in novoletna darila. Našim najmlajšim je čakanje na prihod decembrskega dobrega moža popestrila Ifigenija Sfrčkljana, čisto prava klovnada, ki je poskrbela za smeh in zabavo tako najmlajših kot tudi tistih mladih po srcu.

Najbolj pa so se otroci razveselili dedka Mraza, ki je letos v občini Trebnje skupaj v dvanajstih krajevnih skupnostih obdaril 821 malčkov. Nakup daril so finančno omogočile Občina Trebnje ter krajevne skupnosti Dolenja Nemška vas, Velika Loka, Štefan, Šentlovrenc, Čatež, Dobrnič, Knežja vas, Svetinja, Veliki Gaber, Sela pri Šumberku, Trebnje in Račje selo.

Za izvedbo letošnjih predstav, skupaj se jih je v trebanjski občini zvrstilo osem, sta poskrbela Gorazd Špegel in Eva Škofič Maurer. Organizator obiska dedka Mraza po krajevnih skupnostih je bila Občina Trebnje, izvajalca pa Zveza kulturnih društev Trebnje in trebanjska izpostava Javnega sklada RS za kulturne dejavnosti (JSKD).

Besedilo in foto: JSKD OI Trebnje

Oglejte si tudi