Logo MojaObčina.si

Trebnje

JUTRI
23°C
0°C
PET.
24°C
4°C

ZBIRAMO SPOMINE

Organizator: Knjižnica Pavla Golie Trebnje
Vstopnina: Vstop prost

Zbiranjespominov2019obmone.pdf

Zbiramo spomine
KINEMATOGRAFIJA
Se še spomnite vašega prvega ogleda filma v kinu? Še hranite filmski plakat, vstopnico ali fotografije stavb, v katerih so se nahajali kinematografi? Ste ob obisku kina doživeli kaj, kar se vam je še posebej vtisnilo v spomin?
Če doma hranite fotografije zunanjosti in notranjosti stavb kinematografov, kino sporede, filmske letake, plakate, vstopnice ali bi z nami delili doživetja in spomine z obiskov kino predstav, vas vabimo k sodelovanju.
Gradivo, ki ga boste prinesli, bomo digitalizirali in vam ga vrnili, zbrano digitalizirano gradivo pa shranili v svojem arhivu in ga delno uporabili za pripravo novih digitalnih zbirk na spletnem portalu digitalizirane kulturne dediščine slovenskih pokrajin Kamra.
Zbiranje gradiva na temo kinematografije v njihovem kraju bo na omenjeni dan v času odprtosti knjižnic potekalo tudi v Ljudski knjižnici Metlika, Knjižnici Črnomelj, Knjižnici Brežice, Knjižnici Sevnica, Valvasorjevi knjižnici Krško, Knjižnici Kočevje, Knjižnici Miklova hiša Ribnica in Knjižnici Pavla Golie Trebnje.
v Temeniški in Mirnski dolini

VSAKA ZGODBA ŠTEJE PRI SNOVANJU ŽIVLJENJSKE ZGODBE NAŠEGA KRAJA!

Torek, 12. novembra 2019, med 8.00 in 15.00
Knjižnica Pavla Golie Trebnje


Všečkaj objavo

Oglejte si tudi