Logo MojaObčina.si

Trebnje

DANES
26°C
12°C
JUTRI
28°C
15°C

Večer za plemenit namen

Pomagamo in predstavljamo paraolimpijsko žensko reprezentanco Slovenije v odbojki sede. Šport invalidov postaja vsakdanjost, še več, hendikepirani športniki prav nič ne zaostajajo za dosežki vrhunskih šampionov, njihovi uspehi na številnih tekmovanjih dobivajo vse večjo in spoštovanja vredno veljavo in  razsežnost. Že na olimpijadi v Londonu in potem še v Riu je opaziti, da je bilo za paraolimpijska tekmovanja največ zanimanja. Paraolimpijski šport tudi v Sloveniji dobiva vse večajo veljavo, predsednik paraolimpijskega komiteja Damjan Lazar pa je že večkrat opozoril, da vrhunski športniki invalidi tako v pripravah kot z uspehi prav nič ne zaostajajo za običajnimi reprezentančnimi kolegi.

               
Vse bolj se uveljavljajo tudi ekipni športni invalidov, med katerimi je izjemno zanimanje za odbojko sede. Slovenija ima vrhunsko žensko reprezentanco v odbojki sede, na dveh paraolimpijskih igrah so za las zagrešile medaljo, sedaj pa se dekleta že pospešeno pripravljajo za paraolimpijado v Tokiu 2020.

               
Ena izmed postaj pred Tokiom bo tudi v osrčju Dolenjske, v Trebnjem, kjer v športni dvorani osnovne šole v četrtek 25. maja zvečer  pripravljamo VEČER ZA PLEMENIT NAMEN.V pestrem, tudi zabavnem, glasbenem programu, se bodo reprezentantke v odbojki sede pomerile z velikani športa, s finalistkami za Miss Slovenije, z reprezentanco občine Trebnje, ki jo bo sestavil župan Alojz Kastelic in za prijeten konec pa še z legendarno Zlato selekcijo Nedeljskega. Pred, vmes in po tekmah se bo odvijal izredno zanimiv glasbeni program, tudi z vrhunsko modno revijo. Vstopnine ne bo, bodo le prostovoljni prispevki, celoten izkupiček pa bo seveda namenjen paraolimpijski reprezentanci Slovenije v odbojki sede.


V Trebnjem bo zagotovo vrhunski večer za plemenit namen!

 

Tone Fornezzi

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi