Logo MojaObčina.si

Trebnje

DANES
30°C
12°C
JUTRI
31°C
16°C

URICE MONTESSORI - Program za starše in otroke

Organizator: Zavod montessori Z roko v roki, Zavod za vzgojo in izobraževanje

Zavod montessori Z roko v roki vabi k vpisu v popoldanske programe za starše in otroke - URICE MONTESSORI

Zbiramo še zadnje prijave za popoldanske urice v naši družbi. Prijave zbiramo na info@majinvrtec.si, kjer boste prejeli tudi več informacij o ceni, vsebini in poteku popoldanskih programov ter prijavnico. Programi so namenjeni otrokom od rojstva do 6. leta starosti.

Kaj boste pridobili z obiskom uric?

  • Spoznali se boste s pedagogiko montessori.
  • Naučili se boste opazovati svojega otroka in na podlagi tega iskati dejavnosti, ki jih otrok potrebuje za svoj razvoj v določenem trenutku.
  • Otrok bo lahko delal v mirnem okolju, pripravljenem samo zanj, in razvijal svoje sposobnosti, koncentracijo, samostojnost, fino motoriko, koordinacijo ...
  • Urice so odlična priložnost za otroke, ki ne obiskujejo vrtca, da nekaj ur preživijo v družbi vrstnikov in nabirajo nove izkušnje. Starši pa imate priložnost spoznati nove ljudi, se družiti, deliti svoje izkušnje, vprašanja, mnenja z drugimi odraslimi. 
  • Dobili boste nove ideje, kako preživljati čas z otroki in razvijati njihove maksimalne sposobnosti.
  • Vsekakor so se urice izkazale kot odlična naložba, če razmišljate, da bi otroka kasneje vpisali v naš vrtec. Urice montessori so idealen način spoznavanja našega okolja in dela ter postopno uvajanje otroka v naše okolje. Prehod je za otroka potem mnogo lažji.

Z roko v roki gre lažje . Začnemo z naslednjim tednom.
Lepo vabljeni!

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi