Logo MojaObčina.si
JUTRI
15°C
3°C
SOB.
12°C
2°C

Gaber v gibanju - zbiranje kilometrov

##VIEWS##
Organizator: ŠPORTNO DRUŠTVO VELIKI GABER
Kontaktni podatki organizatorja: Matej Štepec.
Vstopnina: Vstop prost
Ker so v veljavi omejitveni ukrepi za skupinske športe in druženja ter omejitve za izvajanje aktivnosti v notranjih objektih želimo z akcijo "Gaber v gibanju" spodbuditi čim več ljudi k gibanju, dati eden drugemu motivacijo pa tudi možnost odkrivanja novih poti in tras. Z aktivnostjo tudi obeležujemo 20 let gibanja Športnega društva Veliki Gaber.



PRAVILA

Trajanje: 1. 4. - 30. 6. 2021


Kdo lahko sodeluje: Vsi prebivalci Krajevne skupnosti Veliki Gaber in člani Športnega društva Veliki Gaber (ob poravnani članarini za 2021)


Discipline: pohodništvo, tek, kolesarjenje
Kategoriji: ženske, moškiNačin beleženja kilometrov: 
Kilometre je potrebno beležiti preko ustrezne aplikacije na telefonu, uri, kolesarskem števcu ipd. Primeri aplikacij so npr. Strava, Komoot, Sport tracker, aplikacije za zdravje. O izvedenih kilometrih je potrebno poslati dokazilo - pošlje se posnetek zaslona (npr. slika ali print screen) na spodnje kontakte. Dokazila se pošilja sproti, lahko tudi občasno za več aktivnosti skupaj.
Kontakti, kjer se zbirajo kilometri:
sportno.drustvovg@gmail.com ali - VIBER skupina "Gaber v gibanju": https://invite.viber.com/?g=U1O4HNARI02Ln-wYs5D9nuKgefl1pQdT

Z namenom medsebojne motivacije se bodo določeni dosežki in trase sproti objavljajo na FB profilu Športno društvo Veliki Gaber, ob soglasju udeleženca. Oz. lahko tudi sami - ob objavi označite hashtag #Gabervgibanju.
Ob zaključku akcije Gaber v gibanju bo izvedena razglasitev najboljših posameznikov.
V primeru nepravilnosti, suma goljufij ipd. bo o morebitni izločitvi posameznika odločal organizacijski odbor društva.

Za vključitev v akcijo zbiranja kilometrov je potrebno zaradi obdelave osebnih podatkov podati soglasje:

"Ime Priimek, kraj bivanja podajam soglasje Športnemu društvu Veliki Gaber, da zbira in obdeluje osebne podatke v okviru akcije »Gaber se giba – zbiranje kilometrov« z namenom končne razglasitve rezultatov najboljših posameznikov. Obdelava podatkov je omejeno na čas trajanja akcije do razglasitve rezultatov, nato se bodo zbrisali."


Soglasje pošljite na sportno.drustvovg@gmail.com.

Slika: Shutterstock


Izjava o varovanju osebnih podatkov.

Oglejte si tudi