Logo MojaObčina.si

Trebnje

JUTRI
16°C
-2°C
SRE.
12°C
-1°C

REIKI - tečaj prve stopnje

2776
Organizator: Helena Vlaj
Vstopnina: 100 EUR
Z novim letom začenjamo z novo serijo tečajev reikija. Ni ga lepšega kot dovoliti čudoviti zlati svetlobi, da deluje skozi nas in nas usmerja na naši poti življenja, polni ljubezni, zdravja, čudovitih odnosov in globoke radosti ♥

REIKI prve stopnje bo potekal 8. aprila 2017. Namenjen je vsem, ki si želijo izboljšati življenje in si s pomočjo energije povrniti ali ohraniti popolno zdravje. Ko enkrat dovoliš reiki energiji, da prosto teče skozi tebe, začne preobražati vsa področja tvojega življenja in te vodi v življenje, polno radosti, zdravja in notranje modrosti.

REIKI je univerzalna življenjska energija, ki se uporablja za zdravljenje vseh vrst bolezni in blokad, premagovanje strahov ter osebno in duhovno rast. Je izredno preprosta metoda naravnega zdravljenja, ki se jo lahko vsakdo nauči. Beseda reiki je sestavljena iz dveh delov: REI pomeni Bog, božanski, KI pa je življenjska energija. Reiki tako pomeni božansko energijo, brezpogojno ljubezen, čisto svetlobo, iz katere je vse nastalo in ki je v vsakem delčku vesolja. Kot taka je sposobna zdravljenja na najglobljem nivoju našega bitja, preobraža vse, kar je slabega, in zdravi tudi DNK.

1. stopnja reikija predstavlja delo na fizičnem nivoju in je namenjena predvsem samozdravljenju in osebni rasti, lahko pa se uporablja tudi že za osnovno zdravljenje drugih. Z iniciacijo v 1. stopnjo reikija se posameznik uglasi na zdravilno energijo reiki, ki jo nato s polaganjem rok kanalizira vase ali v drugo bitje. Z uporabo reikija se poveča pretok energije v telesu, čakre se očistijo in uravnotežijo, to pa vodi v samozdravljenje telesa.

Na tečaju se boste naučili povezovanja z energijo reiki, spoznali boste tehniko polaganja rok, delovanje energije, zakonitosti vesolja, osnove o čakrah, njihovo delovanje in usklajevanje ter še in še. Pred samo iniciacijo bo tudi zvočna kopel z gongi.

Vsak udeleženec bo prejel skripto z vsebino tečaja in certifikat o opravljenem tečaju.

Prispevek: 100 EUR

Prijavite se lahko na tel 041 391 146 ali na zs ali na info@helenavlaj.si

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!