Logo MojaObčina.si

Trebnje

DANES
0°C
-7°C
JUTRI
0°C
-3°C

Otroštvo brez plenic - 2. termin

3678
Organizator: Maja Klemenčič
Vstopnina: 20

Prva delavnica je za nami. Vesela sem, da ste se mamice odzvale v tako velikem številu, saj se mi zdi tema resnično pomembna, Mislim, da smo prejele veliko novih idej, znanj in potrdile marsikatero svojo domnevo. Predvsem pa smo dobile spodbudo (katere se v podzavesti vse zavedamo), da smo odrasli tisti, ki se moramo spraviti v akcijo, saj so otroci pripravljeni na odvajanje mnogo prej, kot si upamo priznati.

Sama sem se tako zatopila v Anino pripovedovanje in razlaganje, da sem pozabila opraviti edino nalogo, ki mi jo je Ana dodelila - fotografiranje dogodka. Glede na udeležbo verjamem, da se bo pri nas (Pri čebelici Maji) dogajalo še veliko zanimivega. Sledite nam.


Vse, ki ste 1. termin zamudili oz. se ga niste uspeli udeležiti, pa vabim na 2. termin, ki se bo odvijal 10.02.2017 ob 17.00 uri. V primeru, da ne uspete dobiti varstva za svojega otroka, ga lahko pripeljete tudi s seboj. Se vidimo!


O delavnici:

Ko otrok odrašča, se ves čas soočamo z mnogimi vprašanji. Eno izmed pogostih vprašanj, ki se nam poraja, je tudi, kdaj začeti pri otroku z odvajanjem od plenic, kako začeti ipd. O nežni komunikaciji izločanja (odvajanju od plenic) nam bo predavala Ana Božič Biseri Sreče (www.brezplenic.com), avtorica priročnika za starše, Od rojstva brez plenic v Sloveniji in avtorica prevoda, Od rođenja bez pelena v Hrvaški obliki. Ana je tudi svetovalka in vodi individualna svetovanja o tem, kakšno komunikacijo in vrsto pristopa bi bilo najbolje, da izberemo pri odvajanju z našimi Biseri Sreče; bivša strokovna delavka v vrtcu, diplomirana organizatorka in menedžerka socialnih dejavnosti, predavateljica v Poporodni šoli v Sloveniji ter vodja delavnic za brezpleničarstvo. 

 
V priročniku skozi svojo izkušnjo opisuje koncept brezpleničarstva, saj pri svojih dveh otrocih skorajda ni uporabljala plenic. Pri drugem otroku celo od rojstva dalje. Opisuje metode in pristope, ki so nam še kako v pomoč pri razmišljanju in delovanju pri odvajanju od plenic, ali bolje rečeno, navajanje na prijaznejši način življenja brez "povite ritke".

Število udeležencev je omejeno. Zagotovite si svoje mesto na predavanju, saj bo polno pozitivne energije, izjemno poučno in zanimivo. Prijave pošljite na elektronski naslov: info@pricebelicimaji.si.

Kotizacija znaša 20 eur.
Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!