Logo MojaObčina.si

Trebnje

JUTRI
0°C
-2°C
NED.
2°C
-1°C

29. prireditev "Iz trebanjskega koša"

4044

Osrednja tradicionalna turistična prireditev, ki jo letos pripravljamo že 29-to leto, bo letos še bolj privlačna in raznovrstna, saj pripravljamo bogat kulturni, kulinarični in glasbeni program. Čaka vas tematsko dogajanje!

V petek boste lahko v središču Trebnjega spoznali zanimive dejavnosti naših mladih podjetnikov in obrtnikov, pripravljamo koncerte za vse generacije in posebni modni dogodek!

V soboto bodo Trebnje oziroma Praetorium Latobicorum znova obiskali Kelti in Rimljani! Šolarji bodo svojo domišljijo in ustvarjanje prelili na papir, pozdravil nas bo cesar Teodozij, spoznavali bomo antično telovadbo, se pomerili s 'falango', s Kelti kuhali 'ričoto' in ob kulturnem kotlu pričakali veliko rimsko povorko, kjer se bodo predstavila vsa trebanjska društva, večer pa zaključili z glasbeno skupino Čuki.   
                                                         

V  nedeljo pa se bodo ob že 13. trebanjskem kolesarskem maratonu Dana v različnih zabavnih in domiselnih igrah pomerili predstavniki posameznih krajevnih skupnosti v občini Trebnje, za ostale obiskovalce pa pripravljamo še posebno presenečenje!

Vabljeni, da se nam pridružite ob začetku poletja in skupaj z nami zaženete časovni stroj.

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
Digitalni marketing v Slovenij