Logo MojaObčina.si
DANES
5°C
4°C
JUTRI
5°C
4°C

20. DRŽAVNO TEKMOVANJE V KVIZU GASILSKE MLADINE

Organizator: GZ Trebnje, GZS
Kontaktni podatki organizatorja: Andreja Zupančič, 031 312 621.
Vstopnina: Vstop prost

20. DRŽAVNO TEKMOVANJE V KVIZU GASILSKE MLADINE

je bilo že nekajkrat preloženo zaradi korona razmer, in se bo, upamo, le zgodilo v soboto, 26. novembra 2022, v športni dvorani Osnovne šole Trebnje, v soorganizaciji Mladinske komisije Gasilske zveze Trebnje in Gasilske regije Dolenjska ter Gasilske zveze Slovenije z njenim Mladinskim svetom. Ponovne priprave za tekmovanje, kjer se pričakuje 500 do 600 tekmovalcev in spremstva iz celotne Slovenije, intenzivno potekajo.

 

Poleg tekmovanja v gasilskem znanju in spretnostih v osnovni šoli v učilnicah in športni dvorani organizatorji pripravljajo še spremljevalni program v sodelovanju s Slovensko vojsko, Centrom za krepitev zdravja Trebnje, Alenom Štritofom ter Centrom za izobraževanje in kulturo Trebnje. Med drugim je v delu tudi e-bilten državnega tekmovanja, ki bo dostopen na spletni strani Gasilske zveze Slovenije in Gasilske zveze Trebnje.

Otvoritev in začetek tekmovanja bo v dvorani OŠ Trebnje ob 9. uri, zaključek pa predvidoma ob 14.30, kjer pričakujemo tudi obisk resornega ministra Marjana Šarca.

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi