Logo MojaObčina.si
DANES
5°C
0°C
JUTRI
10°C
-0°C

zaposlitev

Zasavska regija
Sobota, 04. Maj. 2024

Samostojni komercialist na terenu - Štajerska (m/ž)

V podjetju LMM PROFESIONAL d.o.o., ki je eno vodilnih na področju veleprodaje ročnega orodja in tehničnega blaga v Sloveniji, zaradi povečanega obsega dela k sodelovanju vabimo kandidate za delovno mesto »Skladiščnik«.
Moje Delo
Zasavska regija
Nedelja, 05. Maj. 2024

Prodajni svetovalec( v naprej dogovorjene stranke)

Garantirano 2000 € z dodatno stimulacijo, hitra možnost napredovanja, dolgoročno sodelovanje, vključeno plačano uvajanje in izobraževanje za nove sodelavce, del nemške multinacionalke z nemškim produktom, ki ima že 25 tisoč zadovoljnih uporabnikov v Sloveniji.
Moje Delo
Zasavska regija
Ponedeljek, 06. Maj. 2024

Regijski vodja prodaje hranilnikov električne energije m/ž

Tvoje naloge bodo: aktivno iskanje in pridobivanje novih strank na področju hranilnikov električne energije, svetovanje strankam o najboljših rešitvah za njihove potrebe in pričakovanja, priprava ponudb, pogodb in drugih dokumentov...
Moje Delo
Zasavska regija
Četrtek, 09. Maj. 2024

Pospeševalec prodaje m/ž

Za našega naročnika, uspešno mednarodno podjetje, ki deluje na področju avtomobilskih rezervnih delov iščemo kandidate za delovno mesto »Pospeševalec prodaje m/ž«. Vabimo k prijavi! Lokacija: Celotna Slovenija
Moje Delo
Zasavska regija
Četrtek, 09. Maj. 2024

Regionalni vodja prodaje m/ž/d

Za našega naročnika, mednarodno modno podjetje, ki ponuja več kot 20 blagovnih znamk, iščemo predanega in ambicioznega strokovnjaka za vodenje prodajnih aktivnosti, ki bo zagnano vodil poslovanje v B2B modni industriji
Moje Delo
Zasavska regija
Petek, 10. Maj. 2024

Skrbnik ključnih strank

Imate izkušnje s 3D načrtovanjem in vas privlači optimizacija procesov v podjetjih s pomočjo modernih programskih rešitev? Vas zanima tehnično svetovanje v vlogi skrbnika ključnih strank CAD/CAM programske opreme? Imate žilico za prodajo? Vabljeni, da se pridružite ekipi podjetja Solid World d.o.o., renomiranega ponudnika CAD/CAM programskih rešitev Dassault Systemes SOLIDWORKS v Sloveniji.
Moje Delo
Zasavska regija
Petek, 10. Maj. 2024

Prodajno tehnični svetovalec m/ž

Za širitev prodajne mreže, svetovanje in tehnično podporo naših partnerjev, proizvajalcev sistemskih konstrukcij, želimo zaposliti novega sodelavca za PRODAJO IN SVETOVANJE za področje prodajnih programov aluminijskih sistemov SCHÜCO in jeklenih sistemov JANSEN.
Moje Delo
Zasavska regija
Četrtek, 16. Maj. 2024

Vodja ključnih kupcev za področje Slovenije m/ž

Ponujamo delo v dinamičnem podjetju 60+ zaposlenih, kjer se skrb za kupca že 30 let postavlja na prvo mesto, kar dokazujemo z dolgoletnimi strateškimi partnerstvi s srednjimi in velikimi podjetji ter mrežo specializiranih maloprodajnih svetovalnih trgovin v Sloveniji in na Hrvaškem.
Moje Delo
Zasavska regija
Petek, 17. Maj. 2024

Prodaja/svetovanje v Hiši daril PE Ljubljana (m/ž)

Na kakšen način boste jo pisali vi pa vam zaupamo tukaj: skrb za stranke, svetovanje in pomoč pri nakupu, urejenost trgovine, smisel za estetiko, ročne spretnosti, znanje računalniške osnove, komunikativnost, skrb za dobro vzdušje v kolektivu.
Moje Delo
Zasavska regija
Sobota, 18. Maj. 2024

Terenski komercialist (m/ž)

Če si želite stabilnega delovnega okolja, iščete nove izzive in vas veseli delo z ljudmi, vas vabimo, da se pridružite naši ekipi na delovnem mestu: terenski komercialist.
Moje Delo