Logo MojaObčina.si
DANES
24°C
11°C
JUTRI
26°C
12°C

zaposlitev

Savinjska regija
Četrtek, 01. Junij. 2023

Kontrolor kakovosti (m/ž)

Ste v iskanju nove zaposlitve, kjer boste lahko osebno in strokovno rasli, se izobraževali in kjer bodo vaše ideje slišane. 
Moje Delo
Savinjska regija
Sobota, 03. Junij. 2023

Operativni manager v proizvodnem podjetju (m/ž)

Za našega naročnika iščemo samostojnega, odgovornega in zanesljivega kandidata/ko za vodenje proizvodnega obrata z okoli 20 zaposlenimi. Pozicija bo zanimiv izziv predstavljala kandidatom, ki želijo imeti širok pregled nad delovanjem podjetja in imajo izkušnje z upravljanjem različnih poslovnih funkcij (npr. kadrovanje, administracija) v podjetju.
Moje Delo
Savinjska regija
Četrtek, 08. Junij. 2023

Bolničar negovalec (m/ž/x)

V kolikor imate 4. stopnjo izobrazbe iz smeri zdravstvena nega, opravljen strokovni izpit, ste vpisani v Register izvajalcev zdravstvene in babiške nege, ste odgovorni in imate veselje do dela s starejšimi ljudmi, ste komunikativni, prijazni in pozitivno naravnani ter se lahko poistovetite z našim sloganom »Blizu ljudem. Blizu meni.«, bomo veseli vaše prijave.
Moje Delo
Savinjska regija
Četrtek, 08. Junij. 2023

Srednja medicinska sestra/zdravstveni tehnik (m/ž/x)

V kolikor imate 5. stopnjo izobrazbe iz smeri zdravstvena nega, opravljen strokovni izpit, ste vpisani v Register izvajalcev zdravstvene in babiške nege, ste odgovorni in imate veselje do dela s starejšimi ljudmi, ste komunikativni, prijazni in pozitivno naravnani ter se lahko poistovetite z našim sloganom »Blizu ljudem. Blizu meni.«, bomo veseli vaše prijave.
Moje Delo
Savinjska regija
Četrtek, 08. Junij. 2023

Diplomirana medicinska sestra / diplomirani zdravstvenik (M/Ž/X)

V kolikor imate 6. stopnjo izobrazbe iz smeri zdravstvena nega, imate veljavno licenco in ste vpisani v Register izvajalcev zdravstvene in babiške nege, ste odgovorni, samoiniciativni, imate sposobnost sprejemanja odločitev in vodenja ter organiziranja dela, imate veselje do dela s starejšimi ljudmi, ste komunikativni, prijazni in pozitivno naravnani,bomo veseli vaše prijave.
Moje Delo
Savinjska regija
Četrtek, 08. Junij. 2023

Zdravniki specialisti

Za delo v našem zdravstvenem timu iščemo zdravnike različni specialnosti: radiologije, oftalmologije in nevrologije.
Moje Delo
Savinjska regija
Četrtek, 08. Junij. 2023

Vodilni inženir (m/ž) v Mengšu

Naš partner, podjetje Porton (https://portonpharmatech.si, https://www.jstar-research.com), si je pridobil zaupanje nekaterih vodilnih in najbolj razvitih farmacevtskih podjetij na svetu ter številnih biotehnoloških podjetij v ZDA, EU in Aziji. Zagotavljajo inovativne, zanesljive in celovite procesne storitve raziskav in razvoja ter proizvodnje.
Moje Delo
Savinjska regija
Sobota, 10. Junij. 2023

Tehnolog (m/ž)

Opis delovnega mesta: izdelava proizvodnega plana, spremljanje proizvodnje glede produktivnosti in zasedenosti posameznih DM, sodelovanje pri izdelavi in izvedbi investicijskih načrtov.
Moje Delo
Savinjska regija
Sobota, 10. Junij. 2023

Tehnik v pripravi polproizvodov (m/ž)

Pričakujemo dokončano izobrazbo V. stopnje kemijske smeri – kemijski tehnik ali druge naravoslovne smeri, natančnost, 3 leta delovnih izkušenj na primerljivih delovnih mestih.
Moje Delo
Savinjska regija
Sreda, 14. Junij. 2023

Srednja medicinska sestra / Zdravstveni tehnik - pripravnik (m/ž/x)

V kolikor ste uspešno zaključili 5. stopnjo izobrazbe iz smeri zdravstvena nega, ste odgovorni in imate veselje do dela s starejšimi ljudmi, ste komunikativni, prijazni in pozitivno naravnani ter se lahko poistovetite z našim sloganom »Blizu ljudem. Blizu meni.«, bomo veseli vaše prijave.
Moje Delo