Logo MojaObčina.si

Tabor

JUTRI
13°C
0°C
TOR.
14°C
-2°C

zaposlitev

Savinjska regija
Sreda, 27. Oktober. 2021

Cvetličar/aranžer (m/ž)

Agencija Agado d.o.o.

Eno izmed ključnih poslanstev Agencije Agado predstavlja grajenje trajnostnih odnosov. Zavedamo se, da je ravno zadovoljstvo zaposlenih tisto, ki vzbudi prizadevanje in se odraža v učinkovitosti ter doseganju splošnega uspeha zaposlenih. Zato se v Agadu trudimo ponuditi, kar se da prijetno delovno okolje soustvarjanja, ki sodelavcem omogoča tako profesionalni kot osebni razvoj.

 

Naš naročnik je večje, zelo uspešno podjetje, ki zaradi povečanega obsega dela v svoje vrste vabi več oseb za delo na delovnem mestu: Cvetličar/ara

Moja Zaposlitev
Savinjska regija
Nedelja, 31. Oktober. 2021

Sobarica m/ž

Workforce d.o.o.
  • Dopoldanski delovni čas
  • Možnost takojšnje zaposlitve
  • Zaposlitev za določen čas z možnost podaljšanja
  • Dinamično delo
Moja Zaposlitev
Savinjska regija
Sobota, 20. November. 2021

Samostojni kuhar (m/ž)

Agencija Agado d.o.o.

Eno izmed ključnih poslanstev Agencije Agado predstavlja grajenje trajnostnih odnosov. Zavedamo se, da je ravno zadovoljstvo zaposlenih tisto, ki vzbudi prizadevanje in se odraža v učinkovitosti ter dosegi splošnega uspeha zaposlenih. Zato se v Agadu trudimo ponuditi kar se da prijetno delovno okolje soustvarjanja, ki sodelavcem omogoča tako profesionalni kot osebni razvoj.

 

Naš naročnik je uspešno gostinsko podjetje iz Laškega. Zaradi hitre rasti ponujajo prosto delovno mesto: Samostojni kuhar (m/ž).

 

Moja Zaposlitev