Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
-1°C
JUTRI
11°C
3°C

zaposlitev

Savinjska regija
Torek, 23. April. 2024

Vodja oddelka drogerije v Velenju

VAŠE KVALIFIKACIJE: končana trgovska ali primerljiva izobrazba, delovne izkušnje na primerljivem delovnem mestu oz.strokovno znanje z oddelka drogerije,...
Moje Delo
Savinjska regija
Torek, 23. April. 2024

Samostojni komercialist na terenu (m/ž) - Štajerska regija

Opis delovnega mesta: pridobivanje novih kupcev z oblikovanjem dolgoročnih odnosov in predstavitev ter prodaja blaga na terenu; pospeševanje prodaje pri obstoječih kupcih; svetovanje in strokovna podpora obstoječim in novim kupcem ter obveščanje kupcev o ugodnostih in novostih v prodajni ponudbi.
Moje Delo
Savinjska regija
Torek, 23. April. 2024

Prodajalec živil za PE Šentjur

Vaše delo bo obsegalo: prodaja, svetovanje ter informiranje kupcev, polnjenje in urejanje polic, prevzem blaga, delo na blagajni, delo na računalniku (osnovna znanja word, excel), delo na različnih oddelkih,…. Pričakujemo veselje do dela z ljudmi in voljo do učenja.
Moje Delo
Savinjska regija
Sreda, 24. April. 2024

Sodelavec (M/Ž) - prodaja zavarovanj

Odgovornosti delovnega mesta: opravljanje nalog v podpori prodaje – vodenje in spremljanje različnih evidenc, usklajevanje in komunikacija, priprava enostavnih poročil, opravljanje različnih administrativnih nalog,..
Moje Delo
Savinjska regija
Petek, 26. April. 2024

Komercialist m/ž

Iščemo strokovnega sodelavca za delovno mesto KOMERCIALIST.
Moje Delo
Savinjska regija
Sobota, 27. April. 2024

Prodajalec/prodajalka, Celje

Želite biti v stiku z modo in novimi modnimi trendi, imate radi čevlje in vam delo z ljudmi predstavlja izziv? Potem ste prava oseba za nas in ne oklevajte temveč se čim prej prijavite in postanite del DEICHMANN-ove družine v Celju.
Moje Delo
Savinjska regija
Nedelja, 28. April. 2024

Komercialist za področje javnih naročil

Delovne naloge bodo: načrtovanje in izvajanje prodajnih in nabavnih strategij ter aktivnosti, zbiranje, analiziranje in vodenje vseh potrebnih informacij in evidenc o dobaviteljih in kupcih, spremljanje in analiziranje cen na prodajnem in nabavnem trgu, širitev in razvoj svojega prodajnega programa
Moje Delo
Savinjska regija
Ponedeljek, 29. April. 2024

Sodelavec prodajne razporeditve blaga (m/ž)

Področje prodajne razporeditve blaga deluje kot povezovalni člen med Lidlovimi poslovalnicami in logističnim centrom. Skrbi za izgled poslovalnic in razporeditev izdelkov na prodajnih policah. Stremi k zadovoljevanju potreb kupcev ob upoštevanju delovnih procesov, ki se izvajajo v poslovni enoti.
Moje Delo
Savinjska regija
Ponedeljek, 29. April. 2024

Blagajničar (m/ž), Celje

Iščete delo v dinamičnem timu? Vas veseli delo z ljudmi? Imate izkušnje iz prodaje ali celo iz področja sam svoj mojster? Bi želeli postati del naše ekipe? Če ste na vprašanja odgovorili pritrdilno se prijavite na prosto delovno mesto razpisano za OBI center Koper: Blagajničar (m/ž)
Moje Delo