Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
1°C
JUTRI
14°C
-1°C
Oceni objavo

MATERINSKA PROSLAVA »POD MATERINIM SRCEM«

V četrtek, 14. 3. 2019, ob 17. uri se je v športni dvorani Vransko odvijala materinska proslava Pod materinim srcem. Udeležilo se jo je res lepo število staršev in ostalih gledalcev. Marsikoga je prireditev ganila do solz, saj je bila izvedena s pristnostjo in predanostjo.

Pri ustvarjanju smo sodelovali s Petro Kačičnik Škof iz Večgeneracijskega centra Planet generacij UPI Žalec in z domom Svetega Rafaela. Člani obeh organizacij so prispevali k vsebini proslave. Zahvala torej Anamariji Bogataj, Zofiji Goršek in Lilijani Koban ter nastopajočima mamicama Sanji Samotorčan in Aleksandri Škoflek.

Na odru so se predstavili

1. a in 1. b z mentoricami Klavdijo Kropec, Lejlo Jahjefendić in Bredo Čvan,

2. a in 2. b z mentoricama Marjeto Terbovšek in Natašo Pečovnik,

3. a in 3. b z mentoricama Polono Vodičar in Danico Kaluža,

4. a in mentorica Danijeli Jeršič,

5. a in mentorica Mateja Jeler ter 5. b z mentorico Tino Žličar, ki so pripravili likovno razstavo, ki sedaj krasi avlo šole.

Zahvaljujemo se Beti Reberšek, Davidu Brezovniku in Luciji Verdelj za vodenje prireditve ter Zoji Zuka in Jani Semprimožnik za lep nastop. Hvala članom krožka prostovoljno delo za plesno točko in tehnično pomoč, otroškemu pevskemu zboru z Danijelo Jeršič in Polono Miklavc Žebovec ter starejšemu otroškemu pevskemu zboru z Vanjo Govek. Za odlično predstavo in ansambelsko igro o Mojci Pokrajculji se zahvaljujemo Maji Laznik in Vanji Govek ter vsem nastopajočim učencem. Hvala Katji Brezovnik za snemanje in fotografiranje. Posebna zahvala gre Jožetu Toplaku, ki je poskrbel za brezhibno ozvočenje in potek prireditve, hišniku Martinu Reberšku za pripravo dvorane in scene ter Gašperju Orehovcu in Luku Pečovniku za pomoč pri pospravljanju dvorane. S svojo požrtvovalnostjo nam vedno priskočijo na pomoč tudi naše čistilke. Hvala vsem učencem in njihovim razrednikom ter Zvonki Cencelj za izdelavo origami srčkov.

Sodelovanje, medsebojna pomoč in pridne roke obrodijo sadove. Verjamemo, da smo razveselili številna mamina srca. Hvala vsem, ki ste si vzeli čas in nas podprli s svojo prisotnostjo.

 

                                                                                                                                 Mirjana Kelavič in Nataša Pečovnik

Oglejte si tudi