Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
5°C
JUTRI
24°C
6°C
Oceni objavo

SOSESKA GROFICE VRANSKO

V občini Vransko, natančneje v naselju Čeplje (poleg gostilne Grof), nastaja nova moderno zasnovana večstanovanjska soseska Grofice Vransko, kjer bo na voljo 49 stanovanj razgibanih tlorisov, s terasami in paviljoni. Prve štiri »grofice« (Ana, Barbara, Elizabeta in Veronika) bodo zgrajene do konca leta 2019. Stanovanjski enoti Elizabeta in Veronika se že gradita in bosta do konca letošnjega leta pod streho, kar ste kot občani občine Vransko verjetno že opazili. Gradnja »grofic« Ane in Barbare se bo pričela še letos.

Zakaj se je investitor odločil za gradnjo na Vranskem?

Občina ponuja odlično kvaliteto življenja z izvrstno infrastrukturo  v neposredni bližini so osnovna šola, vrtec, trgovina, pošta, zdravstvena ambulanta in športna dvorana. Lokacija ob avtocestnem odseku bo stanovalcem omogočila izredno dostopnost do delovnih mest v treh največjih slovenskih krajih (Ljubljani, Celju in Mariboru). Idealni pogoji za rekreacijo in izlete v bližnjo okolico ter številne lokalne zanimivosti (muzej motociklov, gasilska zbirka, etnološka zbirka, rojstna hiša Schwentnerja itd.) bodo omogočili kvalitetno preživljanje prostega časa.

Kdo je investitor?

Investitor in idejni vodja projekta je podjetje Mejor Invest, d. o. o.  družinsko podjetje s sedežem v Ljubljani. Družinski člani imajo skupaj z zunanjimi sodelavci dolgoletne izkušnje z nepremičninskimi projekti v Sloveniji in tujini, kar je jamstvo, da bo projekt poleg ustreznega in profesionalnega vodenja tudi visokokvalitetno izpeljan.  

Kdo je izvajalec gradnje?

Gradbena dela, ki jih izvaja renomirano podjetje z dolgoletno tradicijo poslovanja,  Makro5 gradnje, d. o. o., iz Kopra, nemoteno potekajo in jih lahko tedensko spremljate na naši spletni in FB-strani ali si napredek gradnje ogledate v živo.

Kakšna je finančna struktura in varnost za kupce?

Poleg investitorja in izvajalcev je ključnega pomena za kvalitetno izvedbo in nadzor glavni financer, to je Gorenjska banka, s svojo izjemno izkušeno in profesionalno ekipo. Kupcem, ki potrebujejo financiranje, ponuja ugodne kreditne pogoje in svetovanje pri oblikovanju celotne finančne konstrukcije.

Kako je občina pripravljena na nove prebivalce?

Občina zelo aktivno podpira projekt, saj je že pred časom zagotovila zadostno število mest tako v šoli kot vrtcu, hkrati pa je zagotovila vso potrebno moderno infrastrukturo, ki bo zadovoljila še tako zahtevne kupce. Župan Franc Sušnik je reden obiskovalec gradbišča in okolice. V letu dni bo tako vse nared za prihod ene od trgovskih verig, v bližini centra varne vožnje pa bo preko industrijske cone zagotovljeno zadostno število delovnih mest, kar bo dvignilo kvaliteto bivanja in še pospešilo razvoj kraja in okolice.

 

Kakšne so glavne prednosti za kupce?

Bivanje v osrčju narave, zagotovljena infrastruktura in odlična dostopnost do največjih mest bosta stanovalcem zagotovila visoko kvaliteto bivanja. Zaokrožena finančna struktura izgradnje projekta, ustrezen nadzor s strani investitorja in banke ter kvalitetna gradnja pa kupcem stanovanj zagotavljajo varno naložbo.

Več informacij o soseski lahko najdete na www.groficevransko.si ali pokličete na 051 428 511.

Oglejte si tudi