Logo MojaObčina.si
JUTRI
20°C
7°C
SOB.
24°C
8°C
Oceni objavo

OBČINA ŠENTILJ BOGATEJŠA ZA 10 ELEKTRIČNIH KOLES NA IZPOSOJO

Občina Šentilj nudi 10 električnih koles na brezplačno izposojo. Za kolesarska potepanja po čudovitih Slovenskih goricah.

Na sedežu Občine Šentilj (Maistrova ulica 2, 2212 Šentilj v Slovenskih goricah) ali po telefonu na številki 02 6506 200 (g. Vasja Šabeder) lahko preverite, koliko električnih koles je na voljo in uredite rezervacijo. Informacije in rezervacije so možne v poslovnem času občine Šentilj.

Kolo lahko najamete za en dan oziroma za več dni, ob koncih tedna pa vsaj za čas od petka do nedelje. Električna kolesa vrnete na Občino Šentilj (Maistrova ul. 2 v Šentilju, kjer kolesa tudi prevzamete) med tednom v poslovnem času, ob koncu tedna pa le v nedeljo med 19.00 in 19.30.

Pred izposojo izpolnite in podpišete obrazec za izposojo koles, s katerim potrjujete, da boste kolo vrnili v dogovorjenem roku izposoje, na mesto prevzema, da boste s kolesom ravnali skrbno in preudarno ter da boste izposojeno kolo na nezavarovanih mestih zaklenili s ključavnico.

 V primeru nesreče ali kraje kolesa se stranke zavezujejo, da občinsko upravo Občine Šentilj obvestijo in v roku 24 ur krajo tudi prijavijo policiji.

Oglejte si tudi