Logo MojaObčina.si

Sveti Andraž v Slovenskih goricah

JUTRI
27°C
16°C
NED.
24°C
12°C

zaposlitev

Podravska regija
Sreda, 15. Julij. 2020

Računovodja / izkušeni knjigovodja (m/ž)

AMO Mont d.o.o.

Novemu sodelavcu/-ki nudimo delo v hitro rastočem mednarodnem podjetju z jasnim poslanstvom in vizijo. Pogodbo o zaposlitvi bomo sklenili za nedoločen čas s trimesečnim poskusnim delom.

Moja Zaposlitev
Podravska regija
Sobota, 11. Julij. 2020

Vodja poslovalnice m/ž

Tvoje nove naloge: Vodenje, organizacija, načrtovanje in nadziranje poslovanja trgovine, odgovornost za doseganje letnega plana po trgovinskih kazalnikih, skrbi za uspešno prodajo, kontrola in odrejanje prezentacije blaga v trgovini, založenost trgovine,…
Moje Delo
Podravska regija
Sreda, 15. Julij. 2020

Vodja izmene m/ž Pobrežje

Od vas pričakujemo: sporazumevanje v slovenskem jeziku, najmanj IV. stopnjo strokovne izobrazbe trgovske, komercialne ali druge ustrezne smeri..
Moje Delo
Podravska regija
Petek, 17. Julij. 2020

Vodja servisne službe

Izobrazba: VI., VI/1., VI/2., VII. stopnja izobrazbe, strojne smeri. Znanje in sposobnosti: strokovna in praktična znanja iz strojegradnje, aktivno znanje iz nemškega in angleškega jezika.
Moje Delo
Podravska regija
Torek, 21. Julij. 2020

Vodja PC govedoreja m/ž

Od vas pričakujemo: specializirana znanja s področja organizacije; specializirana znanja s področja tehnologije prireje goveda; poznavanje osnov računalništva; znanje enega svetovnega jezika; vozniški izpit B kategorije; VII/VI stopnje agronomske ali druge ustrezne smeri ali poklica; zaželene so delovne izkušnje na podobnem delovnem mestu.
Moje Delo
Podravska regija
Sobota, 08. Avgust. 2020

Vodja linije (m/ž) v okolici Maribora

Dober vodja je tisti, ki ima pozitiven vpliv na zaposlene in vodi z lastnim zgledom. Ste se v tem opisu našli? Potem ne odlašajte in se pridružite uspešnemu proizvodnemu podjetju v okolici Maribora, ki širi svojo ekipo sodelavcev.
Moje Delo