Logo MojaObčina.si

Sveti Andraž v Slovenskih goricah

JUTRI
5°C
-5°C
ČE.
4°C
1°C

zaposlitev

Podravska regija
Nedelja, 02. Januar. 2022

Delo v kontaktnem centru (m/ž)

Naš naročnik je uspešno mednarodno podjetje, ki zaradi širitve v svoje vrste vabi kandidat/ke, ki imajo dobro znanje nemškega jezika in imajo veselje do dela z ljudmi. Ne odlašajte s prijavo in nam jo posredujte še danes!
Moje Delo
Podravska regija
Ponedeljek, 03. Januar. 2022

Avtoelektričar (m/ž)

Naš naročnik je uspešno in prepoznavno podjetje z jasnimi cilji in vizijo. Si želite delati v urejenem delovnem okolju, kjer je počutje delavcev vedno na prvem mestu, kjer je veliko razumevanja za osebne potrebe posameznika? Iščemo posameznika, ki ima željo po dolgoročni in stabilni zaposlitvi. Pohiti s prijavo prosto delovno mesto je samo eno!
Moje Delo
Podravska regija
Ponedeljek, 03. Januar. 2022

Vodja Projektov (m/ž)

Uspešno podjetje s tradicijo na področju energetskega in strojnega inženiringa zaposli Vodjo projektov (m/ž). Imate izkušnje z vodenjem projektov in ste pri tem nadpovprečno uspešni? Iščete zaposlitev v dobrostoječem podjetju in možnost izmenjave dobrih praks? 
Moje Delo
Podravska regija
Ponedeljek, 03. Januar. 2022

Tehnolog v proizvodnji stavbnega pohištva (m/ž)

Podjetje s tradicijo, ki proizvaja stavbno pohištvo visoke kvalitete išče zanesljivega, odgovornega in pozitivno naravnanega kandidata za zasedbo prostega delovnega mesta Tehnolog v proizvodnji stavbnega pohištva. Iščete novo zaposlitveno priložnost v urejenem delovnem okolju, kjer vlagajo v razvoj, napredno tehnološko opremo in usposobljen kader? Potem pohitite s prijavo. 
Moje Delo