Logo MojaObčina.si
DANES
30°C
18°C
JUTRI
29°C
19°C

Zaposlitev

Podravska regija
Ponedeljek, 22. Julij. 2024

Računovodja (m/ž)

V naš delovni tim vabimo RAČUNOVODJA (m/ž) (Žalec)
Moje Delo
Podravska regija
Sobota, 27. Julij. 2024

Sosvetovalec prodaje

Delovno razmerje bomo z izbranim kandidatom/kandidatko sklenili za nedoločen čas s 6-mesečnim poskusnim delom na sistemiziranem delovnem mestu Sosvetovalec prodaje, v organizacijski enoti Prodaja.
Moje Delo
Podravska regija
Ponedeljek, 29. Julij. 2024

Višji svetovalec v poslovni enoti Maribor

V poslovni enoti Maribor odpiramo karierno priložnost za delovno mesto višjega svetovalca. Iščemo osebo, ki verjame v moč timskega dela, čuti odgovornost za ustvarjanje dodane vrednosti za vse deležnike in želi prispevati k prijetnemu delovnemu okolju, mi pa vam ponujamo številne priložnosti za strokovno in osebnostno rast naših zaposlenih.
Moje Delo
Podravska regija
Sobota, 03. Avgust. 2024

Referent ZAČETNIK za obračun plač (mentorski program) (m/ž)

Si zaključil/a šolanje na ekonomski šoli in pridno pošiljaš svoje prošnje, pa dobiš zavrnitev, ker nimaš izkušenj? Se zavedaš, da je tvoja kariera kljub šolanju šele na začetku in da praktično nimaš še kaj ponuditi na trgu dela? Želiš samostojno obračunavati plače, se učiti in enkrat biti samostojen tudi v praksi? 3x DA? Potem si na pravem oglasu!
Moje Delo
Podravska regija
Petek, 16. Avgust. 2024

Fakturist - v mednarodnem transportu (m/ž)

Vaše zadolžitve bodo obsegale: priprava, obračun in izdaja računov domačim in tujim strankam (transportna dejavnost), preverjanje pravilnosti obračuna storitev..
Moje Delo
Podravska regija
Nedelja, 18. Avgust. 2024

Knjigovodja začetnik (mentorski program) (m/ž)

Začetnika ali začetnico z računovodsko izobrazbo popeljemo skozi teorijo in prakso do kariernega nivoja samostojne računovodje. Skupaj začrtamo karierno pot, na kateri začetnika / začetnico v mentorskem programu najprej naučimo osnov knjigovodstva, nato pa zahtevnost in obseg del stopnjujemo glede na sposobnosti.
Moje Delo
Podravska regija
Nedelja, 18. Avgust. 2024

Sodelavec v kontrolingu (m/ž)

Skupina SSI Schäfer je eden od vodilnih svetovnih ponudnikov rešitev za modularne skladiščne in logistične sisteme. Podjetje deluje po vsem svetu s približno 70 operativnimi podružnicami, več kot desetimi proizvodnimi lokacijami ter z malo manj kot 10.000 zaposlenimi.
Moje Delo
Podravska regija
Ponedeljek, 19. Avgust. 2024

Referent v računovodstvu m/ž

V našo ekipo vabimo osebo, ki ima izkušnje s področja: Vnosa računov v sistem prejete pošte, knjiženje prejetih računov (stroškovnih in materialnih), saldakonti, kompenzacijami, IOP-ji, ...
Moje Delo
Podravska regija
Ponedeljek, 19. Avgust. 2024

Finančni analitik (m/ž)

Pridružite se naši raznoliki in kreativni ekipi, če ... znate pripraviti temeljito analizo računovodskih izkazov, tržnih trendov in podatkov o uspešnosti za namene priprave predlogov za vodstvene odločitve; znate pripraviti izčrpna poročila in predstavitve za različne deležnike, tako notranje kot zunanje;
Moje Delo