Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
7°C
JUTRI
20°C
7°C
Oceni objavo

Obvestilo prestavitvi aktualnih razpisov

RC Kočevje Ribnica d.o.o. vas vabi, da se nam pridružite na predstavitvi aktualnih razpisov, ki bo 13. 8. 2020, s pričetkom ob 13. uri, v sejni sobi OOZ Ribnica, Vrvarska pot 3, Ribnica.

Predstavili bomo naslednje produkte:

  • subvencije za naložbe v vzpostavitev in razvoj nekmetijskih dejavnosti v naseljih, ki imajo manj kot 5.000 prebivalcev,
  • kredite za blažitev posledic epidemije SARS-COV-2,
  • spodbude za razvoj in uvajanje novih produktov v lesarstvu ter
  • javni poziv COVID19 za nakup zaščitne opreme.

Predstavitev bo trajala približno 1 uro. Po tem bodo sledili individualni razgovori s potencialnimi kandidati za prijavo. Z nami pa se lahko dogovorite tudi za izdelavo same prijave. Svoj termin si lahko predhodno rezervirate na telefonski številki 01/8950 610.

Zaradi omejenega števila mest je prijava na dogodek obvezna. Prijavite se lahko preko elektronske pošte masenjka.hvala@rc-kocevjeribnica.si ali telefona 01/8950 610, najkasneje do 12. 8. 2020.

 

Na dogodku bomo upoštevali preventivne ukrepe za preprečitev širjenja nalezljive bolezni SARS-CoV-2 (COVID-19), in sicer pred vstopom si je potrebno razkužiti roke, pred vstopom in ves čas zadrževanja v prostorih je obvezna uporaba ZAŠČITNE MASKE in ohranjanje razdalje med osebami vsaj 1,5 metra.

Oglejte si tudi