Logo MojaObčina.si

Sodražica

DANES
31°C
18°C
JUTRI
27°C
18°C
2097

25 LET OBČINSKE LIGE MALEGA NOGOMETA

Dandanes dajemo (pre)velik poudarek zgolj trenutnim doživljanjem, dosežkom in uspehom, pozabljamo pa na trdo in vztrajno delo in dolgotrajno pot do uspeha. Tako je tudi pri prireditvah in dogodkih. Veliko dobrih in kvalitetnih zadev, prireditev in dogodkov je že dolgo med nami, za njih neutrudno skrbijo posamezniki in skupine že vrsto let. Eno takšnih je tudi sodraška občinska liga v malem nogometu. Že 25 let daje nepretrgoma poseben utrip in pečat športnemu poletju v Sodražici. Koliko golov in akcij, predvsem pa koliko igralcev se je že zvrstilo na igrišču v Sodražici, iz domače in okoliških občin.

Včeraj zvečer je bilo ob zaključku letošnje lige kljub dežju še prav slovesno. S finalom se je zaključila namreč še ena od poletnih lig. Pokale zmagovalcem tekmovanja je v navzočnosti vodstva lige podelil župan Blaž Milavec, ki se je ob tem vsem prizadevnim dekletom in fantom iz Kluba malega nogometa Sodražica iskreno zahvalil za vseh 25 let.

Rezultati letošnje OLMN in turnirja so:


Liga
1. mesto: Globel
2. mesto: KMN Kot
3. mesto: Petek Transport

Pokal
1. mesto: KMN Grafit
2. mesto: KMN Kot
3. mesto: Globel

 

Najboljši igralec lige je bil Max Vesel iz ekipe Globel, najboljši vratar pa Gašper Krajec iz ekipe KMN Kot. Pokal za najboljšega strelca pokalnega tekmovanja je prejel Miha Marič iz ekipe KMN Grafit.

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Oglejte si tudi