Logo MojaObčina.si

Sodražica

DANES
4°C
-3°C
JUTRI
13°C
-5°C
Deli
2134

Javna razsvetljava

Občina je v preteklih letih ter bo v bodoče izvaja planirano energetsko in svetlobnotehnično posodobitev svetilk javne razsvetljave. Z dosedanjo prenovo smo dosegli večjo energetsko učinkovitost in stabilnejše obratovanje. Z zamenjavo starih svetilk smo dosegli optimalnejše osvetljevanje cest ter tudi deloma zadostili pogojem zakonodaje, ki je omejila uporabo svetilk, ki svetijo nad vodoravnico. Za zagotavljanje učinkovitosti infrastrukture javne razsvetljave bomo vzpostavili napredni sistem za upravljanje in vzdrževanje javne razsvetljave E2 MANAGER Javna razsvetljava, ki ga je razvilo podjetje Adesco d.o.o. iz Velenja. Program Javna razsvetljava je del platforme E2 MANAGER za napredno upravljanje stavb, ki ga uporablja že preko 80 slovenskih občin.

V okviru programa E2 MANAGER Javna razsvetljava je razvit tudi sistem za interaktivno obveščanje o okvarah na javni razsvetljavi za občane. Občani lahko o okvarah na javni razsvetljavi obveščate preko spletne aplikacije - zemljevida, ki jo najdete na naši spletni strani https://www.sodrazica.si ali pa preko brezplačne aplikacije "Prijavi okvaro" za pametne telefone.

Občina si prizadeva, da bi bilo naše mesto varnejše, zato vas prosimo da nam sporočate morebitne napake na javni razsvetljavi.

 

Povezave:

Portal »PRIJAVI OKVARO«:

http://www.javna-razsvetljava.si/

https://jr.e2manager.com/external/reportMalfunction?6&name=Sodra%C5%BEica

(direktna povezava)

Povezava za aplikacijo - sistem android:

https://goo.gl/ph4N2c

Povezava za aplikacijo - sistem iOS:

https://itunes.apple.com/us/app/prijaviokvaro/id1190327655?mt=8

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi