Logo MojaObčina.si

Šmartno pri Litiji

DANES
26°C
17°C
JUTRI
25°C
14°C

zaposlitev

Osrednjeslovenska regija
Nedelja, 12. Julij. 2020

Ekspert upravljanja IT storitev (m/ž)

Vaše glavne delovne odgovornosti: Vodenje portfelja proizvodnih IT sistemov za Novartisove poslovne storitve – področje Tehničnih dejavnosti, proizvodnje in kakovosti.
Moje Delo
Osrednjeslovenska regija
Ponedeljek, 13. Julij. 2020

Ekspert upravljanja kakovosti

Pričakujemo: univerzitetno izobrazbo farmacevtske ali kemijske smeri, aktivno znanje angleškega jezika, poznavanje poslovnih procesov v razvojni organizaciji, odlične komunikacijske sposobnosti, visoko agilnost in »can do attitude«.
Moje Delo
Osrednjeslovenska regija
Četrtek, 16. Julij. 2020

Srednja medicinska sestra v intenzivni enoti

Vaše poglavitne naloge bodo: izvajanje procesa zdravstvene nege pacientov v intenzivni negi in sodelovanje v procesu zdravljenja v okviru zdravstvenega tima, izvajanje manj zahtevnih in sodelovanje pri izvajanju zahtevnejših diagnostično terapevtskih posegov in postopkov, priprava in spremljanje pacienta na diagnostično terapevtske posege in postopke.
Moje Delo
Osrednjeslovenska regija
Četrtek, 16. Julij. 2020

Mikrobiolog (m/ž)

Delate na področju vzdrževanja, imate za sabo že kar nekaj izkušenj in dobre komunikacijske veščine ter si želite svoje znanje še nadgraditi z delom v našem podjetju? Bi želeli postati del mednarodnega tima, kjer imate možnost prispevati pri upravljanju sprememb in imeti širok vpogled v delovanje podjetja Heineken?
Moje Delo
Osrednjeslovenska regija
Petek, 17. Julij. 2020

Globalni ekspert nabavnih kategorij – API za Inovativna zdravila (m/ž)

Pričakujemo: Visokošolsko stopnjo izobrazbe (zaželen magisterij) s področja nabave, ekonomije ali drugegaustreznega področja. Minimalno 5 let delovnih izkušenj s področja nabave, upravljanja kategorij, upravljanja zdobavitelji ali drugih sorodnih izkušenj s farmacevtske ali živilske industrije. Dokazane izkušnje s področja vodenja ljudi in ekip v globalnem okolju.
Moje Delo
Osrednjeslovenska regija
Ponedeljek, 20. Julij. 2020

Farmacevt

Glavne zadolžitve: Izdajanje zdravil za uporabo v humani in veterinarski medicini na recept in brez recepta, izdaja medicinskih pripomočkov na naročilnico za MP in brez naročilnice, živil za posebne zdravstvene namene, izdelkov za podporo zdravljenja in ohranitev zdravja, kemikalij, biocidov in predmetov splošne rabe, farmacevtska obravnava pacienta, izvajanje farmacevtske intervencije,..
Moje Delo