Logo MojaObčina.si

Šmartno pri Litiji

DANES
11°C
6°C
JUTRI
10°C
7°C

zaposlitev

Osrednjeslovenska regija
Sobota, 30. November. 2019

Vodja kadrovske službe

Pričakujemo: VII. oziroma VI/2. raven izobrazbe, družboslovna smer, 3 oziroma 5 let delovnih izkušenj s področja upravljanja s človeškimi viri, višja raven znanja angleškega jezika - B2, znanje slovenskega jezika, dobra usposobljenost za delo s pisarniškimi orodji, usposobljenost za projektno vodenje, vodstvene in organizacijske sposobnosti.
Moje Delo
Osrednjeslovenska regija
Sobota, 30. November. 2019

Strokovni sodelavec za kadre

Pričakujemo: VI/2. raven izobrazbe, družboslovna smer, višja raven znanja angleškega jezika - B2, znanje slovenskega jezika, dobra usposobljenost za delo s pisarniškimi orodji, organizacijske sposobnosti, sposobnost podajanja informacij, posredovanja znanj in izkušenj.
Moje Delo
Osrednjeslovenska regija
Četrtek, 12. December. 2019

Strokovni sodelavec za kadrovsko pravne zadeve (m/ž) v Ljubljani

Podjetje Trenkwalder kadrovske storitve, d.o.o. je del mednarodnega koncerna z več kot 30-letno tradicijo. Na slovenskem trgu smo v 18. letih zgradili dolgoročno partnerstvo s številnimi priznanimi podjetji oziroma uporabniki naših storitev. Vabimo, da se nam pridružite v kadrovski oddelek kot Strokovni sodelavec za kadrovsko pravne zadeve.
Moje Delo
Osrednjeslovenska regija
Petek, 13. December. 2019

Manager HR projektov m/ž

Si deloven/a, vztrajen/a, »jezikav/a«, talentiran/a in predan/a? Ali meniš, da imaš »tisto« s čimer lahko uspeš in iščeš več kot le zaposlitev? Zdaj je tvoja priložnost, da zasiješ na delovnem mestu Managerja HR projektov!
Moje Delo
Osrednjeslovenska regija
Ponedeljek, 16. December. 2019

Vodja podružnice ladijskih in letalskih prevozov /// Air & Sea Branch Office Manager

Sprejemajmo raznolikost in spodbujamo sodelovanje med različnimi spoli, med mladimi in starimi, različnimi etničnimi/verskimi skupinami ter osebami s posebnimi potrebami. /// We live diversity and encourage collaboration between different genders, both young and old, different ethnic/religious groups and people with special needs.
Moje Delo
Osrednjeslovenska regija
Ponedeljek, 16. December. 2019

Vodja razvoja zaposlenih (m/ž) v Ljubljani

Si želiš pravega HR izziva in vpliva na uspešnost, zadovoljstvo zaposlenih ter dvig organizacijske kulture? Rad/a delaš v mednarodnih mešanih timih? Potem ne spreglej priložnosti, ki te lahko v 2020 popelje do zvezd!
Moje Delo