Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
4°C
JUTRI
10°C
5°C
Oceni objavo

Spoštovani kmetje in kmetice

Spoštovani kmetje in kmetice!

 

Vabimo vas, da se s svojimi izdelki predstavite na spletni strani in tudi drugih kanalih obveščanja. S tem povabilom bi radi nekaj storili za vas in za nas. Gre za pobudo in idejo, ki že nekaj časa tli, pa je do sedaj nekako nismo uspeli uresničiti. Predvsem je bilo do sedaj očitno, da v lokalnem okolju domači pridelki niso tako zelo cenjeni kot v urbanem, kjer so tržnice z domačimi pridelki nabito polne. Zdaj je zagotovo pravi čas, da se prepozna vrednost vseh teh pridelkov.

 

Nudimo vam možnost, da na spletni strani Občine Šmartno pri Litiji, Javnega zavoda Bogenšperk, spletni strani MojaObčina in drugih naših kanalih obveščanja predstavite in ponudite svoje izdelke. Na spletni strani občine bomo ustvarili rubriko - Lokalna tržnica, v kateri se bodo predstavljale kmetije, s svojimi živilskimi pridelki (zelenjava, sadje, proizvodi iz reje domačih živali in predelani proizvodi idr.)

 

Vse kar morate storiti je, da na elektronski naslov turizem@bogensperk.si ali po telefonu 040 856 568 posredujete naslednje podatke: ime kmetije oz. podjetja, na kratko opišete kaj ponujate, dodate telefonsko številko na katero vas lahko pokličejo in možnosti načina prevzema pridelkov. Dodajte še delovni čas, oz. čas, ko ste dosegljivi. Zraven lahko pripnete še kakšno fotografijo (visoke ločljivosti), ki jo bomo dodali v oglas.

 

Upamo, da bomo s tem pripomogli k prepoznanju kakovosti in vrednosti lokalnih pridelkov ter tako spodbudili vsaj delno lokalno samooskrbo.

 

Z lepimi pozdravi,

Občina Šmartno in JZ Bogenšperk

Oglejte si tudi