Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
3°C
JUTRI
16°C
2°C
Oceni objavo

Herz Šmartno z novo zmago!

RD HERZ ŠMARTNO : RD RUDAR 36:29 (18:11)

Šmartno pri Litiji (18.11.2016), Dvorana Pungrt, gledalcev: 450, sodnika: Dominik Majer in Boštjan Žitnik, delegat: Silvester Vidic.

Herz Šmartno: M. Sadar (4 obrambe), Strmljan 6, Ribarič 1, Pleško, Cirar 2, Bahovec 3, Šmejc 4, A. Urankar 1, Muratovič (10 obramb), Ža. Pregelj 2, A. Sadar 1, Bučar, Avsec 6, Močnik 7, Žurga 2, Zakonšek 1. Trener: Filip Gradišek.

Rudar: Škrabar (4 obrambe), Frece 7, Polanec 1, Ravkič, Gjerek 1, Ranevski 9, Novak 1, Kozinc 3, Kovač 3, Radulovič (10 obramb), Cestnik 1, Hočevar 1, Kavčič 1, Žagar, Lenart 1, Kamnikar. Trener: Jaka Keše.

Sedemmetrovke: Herz Šmartno 6 (4), Rudar 3 (1).

Izključitve: Herz Šmartno 6 minut, Rudar 12 minut.

Diskvalifikacije: Jan Polanec 47 min. (3x 2 min)

Na zasavskem derbiju se je zbralo lepo število gledalcev, tako domačih kot tudi gostujočih navijačev. Pred tekmo so domači navijači lepo pozdravili gostujočega trenerja Jako Kešeta, ki je v Šmartnem kot trener pustil velik pečat. V dobrem vzdušju se je tekma začela, ki je bila do rezultata 7:7 povsem izenačena. Predvsem smo videli dobre obrambe obeh vratarjev, Muratoviča in Raduloviča. Nato pa je šmarska ekipa začela igrati bolje, tako v obrambi kot v napadu, kjer so prihajali do izdelanih strelov. Razlika v domačo korist se je povečevala, na polčasu pa je znašala že sedem zadetkov. V začetku drugega polčasa je domača ekipa nadaljevala z odlično igro, vodstvo se je še povečevalo in znašalo največ enajst zadetkov. Proti koncu tekme sta oba trenerja ponudila priložnost vsem igralcem, gostje pa so do konca tekme uspeli zmanjšati razliko in omiliti poraz.


Oglejte si tudi