Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
2°C
JUTRI
13°C
4°C
Oceni objavo

BREZ TOČK NA DERBIJU

RD HERZ ŠMARTNO : RD LL GROSIST SLOVAN                           24 : 27 (14 : 17)

Šmartno pri Litiji (17.11.2017), Dvorana Pungrt, gledalcev: 350, sodnika: Bojan Lah in David Sok, delegat: Marjan Frelih.

Herz Šmartno: M. Sadar (12 obramb), Strmljan 8, Ribarič 1, Kunst 1, Cirar 2, Justin 1, Bahovec, Muratovič (0 obramb), A. Sadar, Bučar, Avsec, Jerina, Močnik 2, Žurga 2, Kukovica (1 obramba), Dobovičnik 7. Trener: Filip Gradišek.

LL Grosist Slovan: Jugovic (0 obramb), Prevolnik 3, Serdinšek-Ekart 1, Marinček, Marušič 7, Nunčič (0 obramb), Marojevič 1, Podpečan (12 obramb), Krivic, Fidel 1, Jovičič, Cigale, Kaučič, Novak 7, Sankovič 2, Atanasov 5. Trener: Zoran Jovičič.

Sedemmetrovke: Herz Šmartno 2 (0), LL Grosist Slovan 3 (3).

Izključitve: Herz Šmartno 6 minut, LL Grosist Slovan 12 minut.

Diskvalifikacije:

Derbi spodnjega dela lestvice so zasluženo dobili gostje iz Ljubljane. Do rezultata 6:6 je bil dvoboj izenačen, kmalu zatem pa je gostujoči trener Zoran Jovičič v vrata poslal izkušenega Dušana Podpečana, ki je z nekaj vrhunskimi obrambami pomagal svoji ekipi, da je prešla v vodstvo. V prvem polčasu je največja prednost gostov znašala štiri zadetke. Šmarska ekipa je v prvem polčasu za takšno tekmo prejela preveč zadetkov, kar 17. V drugem delu je bila igra obeh ekip bolj izenačena, na obeh straneh pa so se dogajale tudi napake. Pri domači ekipi se je v vratih izkazal mladi Maks Sadar, ki je domačo ekipo pomagal pripeljati na dva zadetka zaostanka, ampak je bilo v napadu storjenih preveč napak, da bi se lahko rezultat preobrnil v domačo korist. Gostujoča ekipa je nekaj minut pred koncem povedla z 22:27 in zmagovalec je bil odločen.

Igralec Šmartna Benjamin Cirar je po tekmi povedal: “Tekma ni potekala po naših načrtih. V obrambi nismo pokazali takšne igre kot bi jo morali, da bi to tekmo dobili. Posledično je bilo težje igrati tudi v napadu. Na koncu nismo osvojili dveh točk, ki bi jih morali. Čimpreje se moramo pobrati po porazu in se začeti pripravljati na prihodnjo tekmo.”

Oglejte si tudi