Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
8°C
JUTRI
19°C
7°C
Oceni objavo

BLIZU V ORMOŽU

RK JERUZALEM ORMOŽ : RD HERZ ŠMARTNO                    33 : 31 (19 : 15)

Ormož (30.03.2018) – Športna dvorana na Hardeku, sodnika: Bojan Brecelj in Dušan Deržek, delegat: Andrej Strajnar.

Jeruzalem Ormož: M. Šulek, Voljč, Čudič 7, Krasnič, Niedorfer, Žuran 9, Hebar 1, T. Šulek, Balent, Šoštaršič, Ozmec 1, Mesarić 1, Vujović 5, Rajšp, Cirar 7, Kavčič 2. Trener: Saša Praprotnik.

Herz Šmartno: M. Sadar, Ribarič, Kunst 7, Justin 5, Bahovec 1, Cirar, Muratovič, Avsec, A. Sadar, Bučar, Jerina, Močnik 6, Strmljan 7, Kukovica, Dobovičnik 5, Ostrež. Trener: Filip Gradišek.

Sedemmetrovke: Jeruzalem Ormož  4 (4), Herz Šmartno  3 (3).

Izključitve: Jeruzalem Ormož  10 minut, Herz Šmartno  8 minut.

Diskvalifikacije:

Domača ekipa je veljala za favorita, saj v drugem delu igra dobro, med ostalimi je iz pokalnega tekmovanja izločila močno ekipo RK Gorenje Velenje. Pred številnimi gledalci smo bili priča napeti in zanimivi tekmi, ki se je v prvi četrtini začela izenačeno. Nato so domači odigrali malo bolje ter do polčasa povedli za 4 zadetke. V drugem delu smo videli še naprej hitro in izenačeno igro obeh ekip. Šmarska ekipa je igrala dobro, ter poskušala s hitrim zaključevanjem ujeti domačine. Z nekaj odličnimi potezami jim je to uspelo, izenačenje pa je prišlo nekaj minut do konca pri rezultatu 30:30. Ko se je zdelo, da jim lahko mogoče celo uspe narediti preobrat, pa je na sceno stopil domači vratar Tomislav Balent, ki je obranil tri izredno pomebne strele, ter domači ekipi na koncu prinesel dve točki. Šmarska ekipa se je borila do konca, za kar si zasluži iskrene čestitke. Žal pa to ni prineslo tako pomebne točke ali dveh.

Oglejte si tudi