Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
8°C
JUTRI
19°C
7°C
Oceni objavo

PRAZNIČNI DECEMBER v Domu Tisje

Najlepši in čarobni mesec je z radostjo napolnil vse kotičke našega doma, ko smo vsi skupaj, stanovalci in zaposleni, začeli z okraševanjem naših prostorov. Svetloba utripajočih prazničnih lučk po vseh enotah nam je pričarala topel občutek domačnosti, obujali smo spomine in se s hrepenenjem obračali v prihodnje dni, za katere imajo naši stanovalci zelo skromne želje: želijo si le zdravja, lepih trenutkov in da »bi vse ostalo tako kot je«. Naši praznični dnevi so bili petja, plesa in smeha polni. Začeli so se vrstiti družabni, medgeneracijski dogodki in prireditve, ki so s pomočjo številnih prostovoljcev, gostov in zunanjih izvajalcev prinesli veliko veselja ob skupnem praznovanju med vse nas. Višek našega praznovanja pa je bila slovesna novoletna zabava, s katero smo želeli izkazati iskreno zahvalo stanovalcem in njihovim svojcem za skupno vsakodnevno sobivanje, podporo, razumevanje in sodelovanje. Zahvalili smo se za vse njihove izkušnje in neprecenljive modrosti, ki nas vedno učijo, kako dragoceno je živeti DANES in za SEDANJI TRENUTEK. Bil je čas za stiske rok in objemov; čas, da si izrečemo vse dobre misli ter želje in bil je čas, da skupaj, drug ob drugemu, zakorakamo v novo leto.

            »POGLED V PRETEKLOST JE PODUK ZA SEDANJOST IN RECEPT ZA PRIHODNOST,« pravi neka misel. Tudi vsi zaposleni, skupaj z vodstvom, se vedno z veliko hvaležnostjo ozremo na preteklo leto, ki nas je preko mnogih lepih trenutkov, pa tudi preko različnih preizkušenj pripeljalo do tega, da trdno in pogumno stojimo v sedanjosti ter z optimizmom zremo v prihodnost. Dobro prakso znamo opaziti, ohraniti in ceniti. Zato je naša direktorica, ga. Irena Špela Cvetežar, letos podelila tudi posebna priznanja in zahvale izbranim delavcem za inovativnost, trud, srčnost in zvestobo.

Vedno pa znamo tudi kritično odkrivati stvari, ki jih lahko še popravimo ter izboljšamo, zato si jih ob iztekajočem letu na novo in na bolje začrtamo.

            Tako se je v druženju, veselju in ovrednotenju vseh preteklih trenutkov izteklo naše skupno koledarsko leto 2019. S ponosom se oziramo nazaj in veliko lepega načrtujemo za naprej. Vsem vam in vsem nam pa želimo, da bo leto 2020 radodarno z dobrim in lepim, ko se bomo spet skupaj veselili življenja in ga drug drugemu bogatili. Naj bo zdravo, ustvarjalno in iskrivo. Naj bo veselo, odmevno in pogumno. Naj bo toplo, varno in prijetno. Predvsem pa NAJ BO SREČNO!

Ekipa DOM TISJE

Oglejte si tudi