Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
8°C
JUTRI
19°C
7°C
Oceni objavo

Je vaša organizacija NVO s potencialom? Preverite!

Pogosto organizirate prireditve, dogodke, prepoznavate lokalne potrebe in jih poskušate reševati? Želite napredovati, se razvijati, biti še bolj uspešni in prepoznani v lokalnem okolju ter delujete v osrednjeslovenski regiji? Potem ste gotovo lahko NVO s potencialom. Za NVO s potencialom bomo pripravili brezplačna usposabljanja in mentorstva v okviru programa NVO ustvarjalnik. Bi vam dodatno znanje koristilo? Javite se nam.

Kdo je NVO s potencialom:
  • je nevladna organizacija (društvo, zasebni zavod, ustanova),
  • izkazuje interes za svoj organizacijski, strokoven ali zagovorniški razvoj,
  • je pripravljena zadovoljevati lokalne potrebe oz. aktivno prispevati k razvoju lokalne skupnosti,
  • želi biti aktivna, se razvijati in prispevati k razvoju okolja v katerem deluje oz. izvajati nove storitve,
  • je upravičena do vključitve v NVO ustvarjalnik.

Kaj pridobite z vključitvijo v program NVO ustvarjalnik:

  • Brezplačna in glede na potrebe individualno usmerjena usposabljanja, mentorstva, promocijo in svetovanja na organizacijskem, strokovnem in/ali zagovorniškem področju.
  • Znanja, kako komunicirati s ciljno publiko, mediji, politiki, kako predstaviti svoje ideje, na kakšen način pridobiti dodatna finančna sredstva, kako zastaviti in razviti strategijo delovanja, oziroma je vsebina individualno prilagojena potrebam vaše organizacije.
  • Pomoč (svetovanja in mentorstva) za lažje doseganje zastavljenih ciljev (večja prepoznavnost, organiziranost, samozavest pri pristopanju k projektom, širjenje organizacije itd.).

Poteka nov nabor NVO s potencialom za leto 2018/19. Če vaša organizacija ustreza opisu NVO s potencialom in bi vam koristilo dodatno znanje, nas čimprej obvestite preko e-pošte na klavdija.tomazic@consulta.si.

Več informacij:

Za več informacija pokličite na 059 927 619 ali pišite na klavdija.tomazic@consulta.si.

Povezave

www.consulta.si

Oglejte si tudi