Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
7°C
SOB.
23°C
7°C
Oceni objavo

Iščemo prostovoljko ali prostovoljca v projektu »Solidarity« (Evropska solidarnostna enota)

Društvo za kulturo inkluzije išče prostovoljca iz Slovenije v okviru programa Evropska solidarnostna enota, za projekt »Solidarity«. Aktivnost dolgoročnega prostovoljstva bo trajala od predvidoma 1. 3. 2019 do predvidoma 28. 2. 2020. Časovni termini izvedbe aktivnosti projekta se lahko spremenijo oz. zamaknejo.

Prostovoljec bo vključen v priprave in izvedbo projektov oz. programov Društva kot so: Mednarodno festivalsko leto »Igraj se z mano« (Bodi športnik, Bodi umetnik, Mednarodni festival Igraj se z mano), Specialni telovaj (športna vadba za otroke s posebnimi potrebami), Počitniško varstvo (poletne in jesenske počitniške aktivnosti), Različnost nas bogati (projekt za podporo družinam otrok s posebnimi potrebami) ter v vse projektne promocijske aktivnosti. S prostovoljcem se sklene pogodba o prostovoljskem delu za čas trajanja aktivnosti projekta. Prostovoljcu bodo finančno kriti stroški nastanitve, hrane in prevoza ter mesečna žepnina. V projekt bomo sprejeli enega prostovoljca, ki bo ustrezal opisanim pogojem.

POGOJI ZA PRIJAVO:

  • starost med 21 in 29 let;
  • interes do dela z otroki s posebnimi potrebami;
  • interes in znanja s področja marketinga in PR-ja;
  • osnovno poznavanje računalniških programov (Office), interneta in socialnih omrežij (FB, Instagram);
  • zaželena izobrazba z družboslovne smeri in absolventski status.

ZAŽELJENE LASTNOSTI PROSTOVOLJCA:
Čut za odgovornost, zanesljivost, fleksibilnost, pozitiven odnos do dela, odprtost za učenje, dobre socialne in komunikacijske spretnosti.

Za več informacij nas lahko kontaktirate preko e-pošte ali nas pokličete na telefonsko številko 01-241-81-25. Prijave sprejemamo do 15. februarja 2019, preko e-pošte na naslov: drustvo.zakulturoinkluzije@gmail.com ali po pošti na naslov Melikova 1, 1000 Ljubljana.

K vlogi priložite življenjepis, motivacijsko pismo in kontaktne podatke.

Oglejte si tudi