Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
8°C
JUTRI
24°C
7°C
Oceni objavo

Več kot 600 gasilcev preverilo svoja znanja na gasilskem tekmovanju v Zagradcu

Gasilska zveza Ivančna Gorica je v sodelovanju z gasilskim sektorjem Zagradec pripravila občinsko gasilsko tekmovanje. Svoje znanje so minulo soboto v Zagradcu preverili pionirji in pionirke, mladinci in mladinke, člani in članice ter starejši gasilci in gasilke. Tekmovanje je potekalo v dveh delih in sicer so se v dopoldanskem delu pomerili mlajši gasilci v popoldanskem pa še člani in starejši gasilci.

Tekmovanja v gasilsko športnih disciplinah se je skupno udeležilo preko 600 vrlih gasilk in gasilcev iz 53 ekip in sicer 10 enot pionirjev, 1 enota pionirk, 4 enote mladincev, 2 enoti mladink, 12 enot članov A, 5 enot članic A, 4 enot članov B, 5 enot članic B, 7 enot starejših gasilcev in 2 enoti starejših gasilk. Najboljše ekipe so za prva tri mesta prejele tudi pokale.

Naj omenimo le absolutne zmagovalce v članski kategoriji. Prvo mesto med člani A je osvojila tekmovalna ekipa PGD Radohova vas, med članicami pa je slavila ekipa krških gasilk.

Ostale rezultate si lahko ogledate tukaj.

Najboljšim ekipam so ob zaključku pokale in priznanja podelili župan Dušan Strnad in vodstvo Gasilske zveze Ivančna Gorica s predsednikom Juretom Strmoletom na čelu.

Fotogalerija >>

Oglejte si tudi