Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
2°C
JUTRI
12°C
4°C
Oceni objavo

Ena najbolj obiskanih gasilskih veselic na Primskovem

Za nami je zelo uspešna in odlično obiskana gasilska veselica oziroma gasilsko druženje na Primskovem, kot ga poimenujemo v društvu. Ob tej priložnosti bi se radi zahvalili prav vsem!

Najprej seveda našim članicam in članom ter vsem našim prijateljem, ki ste tako ali drugače pomagali pri pripravi, izvedbi in pospravljanju po prireditvi.

Vsem, ki ste obiskali našo prireditev, se zahvaljujemo za vaše prostovoljne prispevke in nenazadnje prijetno druženje. Res, pravi obiskovalci ste!

Zahvaljujemo se tudi vsem donatorjem izdelkov in storitev za izvedbo bogatega srečelova!

Seveda pa ne bi bilo tako lepe in uspešne prireditve na tradicionalno sončnem Primskovem brez Ansambla Šantej in ene najboljših dalmatinskih klap Klapa Šufit iz Splita! Hvala vsem, upamo, da ste se tudi vi lepo počutili v naši družbi, tako kot smo se mi skupaj z obiskovalci v vaši. Pričarali ste nam nepozaben večer. Hvala.

Tega ne bomo pozabili, zato bomo že zdaj začeli razmišljati o tem, kakšno presenečenje bi vam pripravili za prihodnje leto.

Nikakor ne moremo zapisati imen, ker je težko zapisati tisoč ali dva tisoč imen obiskovalcev, vseh, ki so sodelovali pri pripravi in izvedbi srečanja, zato se prav vsem iskreno zahvaljujemo in pozdravljamo z gasilskim pozdravom

NA POMOČ!

Vodstvo PGD Primkskovo

Oglejte si tudi