Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
8°C
JUTRI
24°C
7°C
Oceni objavo

Večeri smeha v Šmartnem so se nadaljevali z "Bradami"

Včeraj so nas v Kulturnem domu nasmejali trije odlični komiki. V predstavi, ki je trajala poldrugo uro, so Gašper Bergant, Boštjan Gorenc – Pižama in Perica Jerković natrosili veliko zabavnih šal, ki se jim je v Kulturnem domu v Šmartnem smejalo 130 obiskovalcev. 

 

Gašper je pripovedoval o zgodbah iz domačih savinjskih logov, tveganim planinarjenjem s svojim očetom, prepričanjih in mnenjih podeželja, poučnih izkušnjah s sostanovalci, zabavnih družinskih srečanjih, svoji bivši iz tretje vrste in o še čem. Boštjan je postregel z idejami o novih pravljicah za otroke, vzgoji, izkušnjami na roditeljskih sestankih, obiskih pri zobozdravniku, pojasnil nam je funkcijo žadovih jajčk, težave pri izgubljanju teže in na koncu ugotovil, da so najbolj pridni otroci doma prav v Šmartnem. Perica nam je predstavil svoje prve delovne izkušnje in ljubezenske pripetljaje, opisal zaroko na vrhu santorinskega klifa, doživetje nabiranja gob s svojim Jugom, podal nekaj izkušenj pri obisku zdravnika za črevesne težave in opisal nekaj igrivih doživetji s svojim sinom. 

 

Veseli smo, da smo jih gostili v Šmartnem, saj ravno v tem času zaključujejo svojo svetovno turnejo po Sloveniji. Zdaj pa že zremo v sredino januarja, ko k nam prihaja skupina Orlek z Matjažem Javšnikom. Vstopnice za koncertno komedijo so že na voljo v TIC-u v Šmartnem in na vseh mestih sistema Eventim. 

Povezave

Facebook

Oglejte si tudi