Logo MojaObčina.si
JUTRI
16°C
3°C
SOB.
18°C
7°C
Oceni objavo

VSE JE ZA NEKAJ DOBRO

Maj je tisti mesec, ko se nekako odpre sezona porok, kar tudi nam, ki izdelujemo unikatne izdelke - za unikatna darila, prinese kar nekaj veselja z ustvarjanjem in prodajo le-teh.

Letošnji maj se ni dosti razlikoval od majev prejšnjih let, kar se tiče porok, se je pa, zagotovo zelo razlikoval, po količini dežja. Za rokodelske in druge sejme, tak  deževen mesec, ni ravno razveseljiv. Je pa razveseljivo nekaj drugega: Opazili smo namreč, da se je, v tem dolgo-trajajočem-dežju, veliko več obiskovalcev ustavljalo na naši FB strani in na strani mojalbum, kje imamo vedno objavljenje izdelke iz naše trenutno razpoložljive zaloge. Povezavo do te strani, za katero mogoče sploh še niste vedeli, da obstaja, pa najdete pod to objavo, v rubriki: Povezave.

Vabljeni k ogledu!

Vedno pa ste vabljeni tudi na našo FB stran: Ambrož kreacije in seveda, na naš domači naslov: Riharjevec 8, Šmartno pri Litiji, kjer lahko kupite vse naše izdelke. Za obisk se prej dogovorite preko elektronske pošte: ljubim.les@gmail.com ali po telefonu: 040 694 709 (Katarina), da najdemo, za vse najboljši, termin.

 

Torej, za nas je bil tudi deževen maj plodovit in vesel. Naj bo tak tudi junij, le - malo več sonca naj nam bo podarjenega!

za Ambrož kreacije
Katarina Ambrož

Oglejte si tudi