Logo MojaObčina.si

Šmartno pri Litiji

DANES
10°C
-1°C
JUTRI
7°C
5°C
Deli

Javni natečaj za oblikovanje logotipa in slogana

Javni zavod Bogenšperk razpisuje javni natečaj za izdelavo logotipa in slogana, ki bosta predstavljala občino Šmartno pri Litiji kot turistično destinacijo in s katerima bo le ta čim bolj prepoznavna v javnosti.


Logotip in slogan bosta naknadno uporabljena kot osnova za izdelavo celostne grafične podobe destinacije, za digitalni marketing, spletno stran, različne promocijske materiale, plakate, letake, brošure, spominke, nalepke in podobno.


K sodelovanju na natečaju so vabljeni starejši od 18. let, udeležba na natečaju je brezplačna. V natečaju lahko zainteresirani sodelujejo tako, da svoj predlog z opisom rešitve oddajo do vključno 25. januarja 2019 po elektronski pošti na naslov turizem@bogensperk.si ali po pošti na naslov Javni zavod Bogenšperk, Staretov trg 12, 1275 Šmartno pri Litiji, s pripisom `Za natečaj´. Ponudniki lahko svoje rešitve predložijo tudi osebno na sedežu uprave zavoda vsak dan v času uradnih ur.


Za namene izbora najustreznejšega logotipa in slogana bo sestavljena štiričlanska komisija, ki jo bo določil organizator natečaja. Komisija bo o izboru ponudb odločila najkasneje do 15. februarja 2019 in podelila praktični nagradi dvema najbolje ocenjenima predlogoma. 


Javni zavod Bogenšperk bo obvestilo o zaključku predmetnega natečaja objavil na spletni strani www.bogensperk.si in Facebook strani gradu Bogenšperk. 

Razpis natečaja je objavljen na spletni strani www.bogensperk.si.


Za dodatna vprašanja in informacije o natečaju pokličite na tel. št. 01 8987 867 ali pišite na elektronsko pošto turizem@bogensperk.si (kontaktna oseba: Kristina Rovšek).

Vljudno vabljeni k sodelovanju!

 

 

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
Digitalni marketing v Slovenij