Logo MojaObčina.si
JUTRI
10°C
4°C
PET.
16°C
2°C
Oceni objavo

Javni natečaj za oblikovanje logotipa in slogana

Javni zavod Bogenšperk razpisuje javni natečaj za izdelavo logotipa in slogana, ki bosta predstavljala občino Šmartno pri Litiji kot turistično destinacijo in s katerima bo le ta čim bolj prepoznavna v javnosti.


Logotip in slogan bosta naknadno uporabljena kot osnova za izdelavo celostne grafične podobe destinacije, za digitalni marketing, spletno stran, različne promocijske materiale, plakate, letake, brošure, spominke, nalepke in podobno.


K sodelovanju na natečaju so vabljeni starejši od 18. let, udeležba na natečaju je brezplačna. V natečaju lahko zainteresirani sodelujejo tako, da svoj predlog z opisom rešitve oddajo do vključno 25. januarja 2019 po elektronski pošti na naslov turizem@bogensperk.si ali po pošti na naslov Javni zavod Bogenšperk, Staretov trg 12, 1275 Šmartno pri Litiji, s pripisom `Za natečaj´. Ponudniki lahko svoje rešitve predložijo tudi osebno na sedežu uprave zavoda vsak dan v času uradnih ur.


Za namene izbora najustreznejšega logotipa in slogana bo sestavljena štiričlanska komisija, ki jo bo določil organizator natečaja. Komisija bo o izboru ponudb odločila najkasneje do 15. februarja 2019 in podelila praktični nagradi dvema najbolje ocenjenima predlogoma. 


Javni zavod Bogenšperk bo obvestilo o zaključku predmetnega natečaja objavil na spletni strani www.bogensperk.si in Facebook strani gradu Bogenšperk. 

Razpis natečaja je objavljen na spletni strani www.bogensperk.si.


Za dodatna vprašanja in informacije o natečaju pokličite na tel. št. 01 8987 867 ali pišite na elektronsko pošto turizem@bogensperk.si (kontaktna oseba: Kristina Rovšek).

Vljudno vabljeni k sodelovanju!

 

 

Oglejte si tudi