Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
8°C
JUTRI
19°C
7°C
Oceni objavo

Brezplačno spletno učenje Angleščine (raven B1) na IC Geoss

NOVA INFORMACIJA
Skupina je zapolnjena! Vaš številčen odziv nas je presenetil zato smo se odločili, da izvedbo ponovimo v januarju 2021. V kolikor ste zainteresirani za izvedbo v januarju nam pišite na info@ic-geoss.si ali pokličite 031 737 399.

Vabljeni na brezplačni 40-urni nadaljevalni tečaj Spletno učenje tujega jezika na daljavo, Angleščina B1. Tečaj je namenjen tako zaposlenim kot brezposelnim osebam, starejšim od 45. let (prednost pri vključitvi imajo tisti s pridobljeno največ srednješolsko izobrazbo), ki že imate osnovno znanje angleščine.

Tečaj bo potekal na daljavo in sicer dvakrat tedensko (torki in četrtki) ob 17.00 uri oz. prvi teden izvajanja izjemoma trikrat tedensko. Z izvajanjem pričnemo  23. 11. 2020.

Prijavite se TUKAJ ali nas pokličite na 031 737 399 oz. nam pišite na info@ic-geoss.si. Število mest je omejeno zato s prijavami pohitite in si zagotovite svoje mesto v skupini.

Projekt KORAK - Kompetence za razvoj kariere sofinancirata Republika Slovenija, Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Oglejte si tudi