Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
4°C
JUTRI
14°C
2°C
Oceni objavo

Brezplačni tečaji Angleščina A2 v okviru projekta KORAK - Kompetence za razvoj kariere

Izobraževalni center Geoss vabi na brezplačni 60-urni nadaljevalni tečaj Angleščina A2. Tečaj je namenjen tako zaposlenim kot brezposelnim osebam, starejšim od 45 let (prednost pri vključitvi imajo tisti s pridobljeno največ srednješolsko izobrazbo).

Tečaj bo potekal dvakrat tedensko (ponedeljki in četrtki) v prostorih IC Geoss. Z izvajanjem pričnemo  28. 9. 2020.

Prijavite se TUKAJ ali nas pokličite na 031 759 355 oz. nam pišite na info@ic-geoss.si.

Število mest je omejeno zato s prijavami pohitite in si zagotovite svoje mesto v skupini. Učenje pri nas poteka v sproščenem in prijetnem vzdušju.

Operacijo delno financira Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa 2014-2020, prednostna os: 10. Znanje, spretnosti in vseživljenjsko učenje za boljšo zaposljivost; prednostne naložbe: 10.1. Izboljšanje enakega dostopa do vseživljenjskega učenja za vse starostne skupine pri formalnih, neformalnih in priložnostnih oblikah učenja, posodobitev znanja, spretnosti in kompetenc delovne sile ter spodbujanje prožnih oblik učenja, tudi s poklicnim svetovanjem in potrjevanjem pridobljenih kompetenc; specifičnega cilja: 10.1.1. Izboljšanje kompetenc manj vključenih v vseživljenjsko učenje.

Oglejte si tudi