Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
8°C
JUTRI
24°C
7°C
Oceni objavo

Brezplačni program Osebna rast in uspeh na IC Geoss

Izobraževanje za osebni in karierni uspeh je naložba v razvoj in prihodnost vsakega posameznika in hkrati tudi organizacij ali podjetij, ki se zavedajo pomen učenja, izobraževanja in osebnega razvoja. Z boljšim znanjem lahko vsak človek še bolj profesionalno opravi svoje delo in ustvari večjo vrednost zase osebno, za podjetje in za družbo. Z več znanja si vsak krepko izboljša kompetentnost ter samozavest, to pa ima za posledico, da je bolj pogumen, karizmatičen in prepričljiv, ko se prijavlja na bolj perspektivna in bolje plačana delovna mesta. Z boljšim znanjem je lažje doseči ambiciozne cilje in k sodelovanju pritegniti ljudi, ki lahko k uresničitvi cilja zelo veliko doprinesejo s svojim znanjem, talenti in sposobnostmi.

V okviru projekta »KORAK – KOMPETENCE ZA RAZVOJ KARIERE« organiziramo brezplačni 40-urni program Osebna rast in uspeh. Tečaj bo potekal dvakrat tedensko (ob torkih in četrtkih) ob 17:00 uri, začnemo 15. 9. 2020.
 

Programi so namenjeni tako zaposlenim kot brezposelnim osebam (starejšim od 45 let, prednost pri vključitvi imajo tisti s pridobljeno največ srednješolsko izobrazbo).

Obvezna predhodna prijava preko spletne prijavnice TUKAJ ali na telefonsko številko 031 759 3 oz. info@ic-geoss.si. Število mest je omejeno zato s prijavami pohitite in si zagotovite svoje mesto v skupini.

Pridružite se nam, učenje pri nas poteka v sproščenem in prijetnem vzdušju!

Projekt KORAK - Kompetence za razvoj kariere sofinancirata Republika Slovenija, Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Oglejte si tudi