Logo MojaObčina.si
DANES
28°C
12°C
JUTRI
27°C
11°C
DOM TISJE ŠMARTNO PRI LITIJI
Družba in javne storitve, Javni zavod, Zdravstvo

DOM TISJE ŠMARTNO PRI LITIJI

Predstavitev

 

Dom Tisje Šmartno pri Litiji opravlja svojo dejavnost že od novembra 1946 dalje. V matičnem domu v Črnem Potoku imamo 193 namestitvenih mest v treh povezanih objektih, v enoti Litija, kjer smo začeli z delovanjem septembra 2015, pa 91 namestitvenih mest. Enota Doma Tisje v Litiji deluje kot domovi četrte generacije, ima oblikovane gospodinjske skupine, ki omogočajo normalizacijo življenja in delujejo kot družinske skupnosti.

V Domu Tisje je zaposlenih 160 delavcev, od tega jih je dve tretjini v zdravstveni negi in oskrbi, ena tretjina pa v skupnih službah, servisni službi, službi prehrane in socialni službi. Posebno skrb posvečamo izobraževanju in usposabljanju zaposlenih, saj le znanje prinaša napredek in razvoj tako ljudi kot ustanove.


Povezujemo se z lokalnim okoljem in sodelujemo pri izvajanju celovite skrbi za starejše prebivalce v obeh občinah. Našim uporabnikom želimo nuditi najboljše storitve, zato je Dom Tisje v oktobru 2014 pridobil po postopku presoje pooblaščenega podjeta Bureau Veritas mednarodni certifikat kakovosti E-QALIN.

DOM TISJE ŠMARTNO PRI LITIJI DOM TISJE ŠMARTNO PRI LITIJI DOM TISJE ŠMARTNO PRI LITIJI DOM TISJE ŠMARTNO PRI LITIJI DOM TISJE ŠMARTNO PRI LITIJI DOM TISJE ŠMARTNO PRI LITIJI

Zadnje vsebine