Logo MojaObčina.si

Šmartno pri Litiji

JUTRI
0°C
-2°C
TOR.
2°C
-2°C

ZELIŠČARSKA DELAVNICA

1519
Organizator: DOMAČIJA PIVEC, ZELIŠČARSTVO JOŽICA BAJC PIVEC S.P.
Vstopnina: 15,00
Prosim za prijave na mbt 031 612 083


12 SVETIH DNI BOŽIČA - ZELIŠČARSKA DELAVNICA

December je pred vrati in z njim prihajajo tudi posebni božični dnevi, imenovani 12 svetih dni božiča. V tem času si lahko z malo dobre volje pripravimo zeliščne terapije in si na ta način nekako začrtamo zdravje za prihodnje leto. Kako se tega lotiti pa se boste naučili na naši zeliščarski delavnici v SOBOTO, 18. NOVEMBRA 2017 na Zeliščarstvo Domačija Pivec Začnemo ob 9h, končamo med 12 in 13 uro, čaj in namazi kot vedno. Zakurjen kamin, produkti Domačije Pivec in obilo zanimivih informacij čaka na vas.
,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,
Predzadnji mesec leta se počasi preveša proti koncu. Dnevi, kisli, oblačni in  deževni, tako značilni za to obdobje, prav nič spodbudno ne vplivajo na ljudi. Slabo voljo, čemernost in nezadovoljstvo  srečujemo na vsakem koraku. Pa vendar ni vse tako sivo in brezizhodno, kot se zdi na prvi pogled. Pred nami je najlepše in najbogatejše obdobje leta. Skozi celo leto smo pridno nabirali in shranjevali zelišča, sedaj je čas, da uživamo v njihovih okusih, vonjih. Čas je, da si z njimi pomagamo pri vzdrževanju in krepitvi svojega fizičnega in energijskega  telesa.

        Pred nami je božični čas, obdobje, ki je nekaj posebnega. Vseokrog nas je polno blišča in svetlobe, v zraku je čutiti prav poseben nemir. Množice ljudi omamlja ponudba neštetih »nujno potrebnih« stvari. Trgovci nas prepričujejo, da brez njih » pa prav res na bo lepega praznovanja«.

Pa vendarle ni to srž tega časa. Kot je rekel modrec:«Bistvo je očem prikrito«.  Pred nami je čas, ko lahko zase na vseh nivojih naredimo največ.

V mesecu decembru na Zemljo prihajajo prav posebne energije, ki jih lahko izkoristimo za zdravljenje na vseh nivojih, da lahko odpustimo in naredimo bilanco preteklega leta. S tem ko počistimo s starim, lahko naredimo prostor za novo in se pripravimo na prihajajoče leto. V tem času se sidrajo na Zemljo zelo močne energije, odprejo se tudi angelska vrata. V letošnjem letu so te energije še posebej močne. Prav je, da jih izkoristimo v svoje dobro.

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!