Logo MojaObčina.si

Šmartno pri Litiji

DANES
16°C
7°C
JUTRI
13°C
9°C

Delavnice - Zgodovinski animacijski program na gradu BogenšperkJavni zavod Bogenšperk vas vljudno vabi na brezplačno usposabljanje z naslovom Zgodovinski animacijski program. Delavnice bo vodil strokovni sodelavec iz Zavoda Martin Krpan. Udeleženci delavnic boste spoznali umetnost prepričljivega javnega nastopanja in učinkovito komunikacijo z obiskovalci gradu. Seznanili se boste s pričakovanji in potrebami različnih ciljnih skupin ter se naučili vključevati zgodovinske podatke v interpretacijo vloge.

 
Deset urno izobraževanje bo potekalo v petek, 3. in soboto, 4. julija 2020, na gradu Bogenšperk. Usposabljanje bo udeležence opremilo z vsemi potrebnimi znanji, ki jih bodo potrebovali za strokovno in hkrati atraktivno vodenje skupin po renesančnem gradu Bogenšperk. Izobraževanje je primerno za vse, ki vas to delo zanima in bi si ga v prihodnje tudi želeli opravljati, četudi nimate veliko vodniških izkušenj.

 

Brezplačne delavnice bodo potekale v okviru projekta Lokalident – Izgradnja lokalne identitete za večji obisk turistov. Aktivnost sofinancirata Evropska unija iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja in Republika Slovenija v okviru Programa razvoja podeželja 2014–2020.


Prijave sprejemamo do 22. junija 2020. Izpolnjeno prijavnico, dostopno na spletni strani https://www.bogensperk.si/, pošljite na naslov: Javni zavod Bogenšperk, Staretov trg 25, 1275 Šmartno pri Litiji ali na elektronski naslov rezervacije@bogensperk.si.

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na telefonski številki 01 898 78 67 in na e-naslovu rezervacije@bogensperk.si.


Vljudno vabljeni!

 

Javni zavod Bogenšperk

 Všečkaj objavo

Oglejte si tudi