Izberi drugo občino
Nazadnje izbrane občine

Poišči občino

Registracija
Napoved za nedelja, 19.11.2017

delno oblačno
Danes bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, zjutraj in dopoldne bo po nižinah tudi nekaj megle ali nizke oblačnosti. Sredi dneva in popoldne bodo nastale posamezne kratkotrajne plohe. Zvečer bo ponekod zapihal severni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 5 do 8, na Primorskem do 13 °C.
2°C | 6°C
ponedeljek, 20.11.2017
-1°C | 9°C
torek, 21.11.2017
0°C | 10°C
sreda, 22.11.2017
4°C | 12°C
četrtek, 23.11.2017
6°C | 13°C
Opozorila
Nedelja, 19.11.2017 ob 6h
Dodatnega opozorila ni.
2°C
6°C
delno oblačno
Nahajaš se tukaj: Dogodki

Predavanje Priprava sadja za sušenje in kisanje


Tečaji in delavnice
 | 
29.09.2016 ob 18:00
A A

Predavanje Priprava sadja za sušenje in kisanje


Kje: Zgornja Jablanica, Zgornja Jablanica 1, 1275 Šmartno pri Litiji
Kdaj: 29.09.2016 ob 18:00
Organizator: 

Društvo lAZ


Cena vstopnice: 5,00 €
Prodajna mesta: Na lokaciji izvedbe predavanja


Društvo za razvoj podeželja  LAZ  vabi na zanimivo in poučno predavanje

»PRIPRAVA SADJA ZA SUŠENJE IN KISANJE«,
ki bo v četrtek, 29.9.2016 ob 18. uri v gasilskem domu v Zg. Jablanici 1, 1275 Šmartno pri Litiji.

Predavanje bo vodila ga. Marija Erjavec s sadjarske kmetije, ki obdeluje 10 ha kmetijske površine. Na kmetiji so specializirali predvsem za sušenje jabolk in hrušk. Jabolka tudi sami pridelajo. V svojem sadovnjaku imajo kar 8.500 jablan. V njihovi ponudbi so seveda sveža jabolka, marmelade, jabolčni kis in žganje.

Na predavanju bo tekla beseda o:

-          času obiranja jabolk (tehnološka in užitna zrelost),

-          izbiri primernih jabolk za kis ter

-          o pripravi jabolk za izdelavo kisa in postopku kisanja

Cena delavnice: 5,00 €/osebo.

več informacij in prijave na tel. št. 070 303 321, 051 312 739 ali e-mail: drustvo.laz@gmail.com
Več o programu predavanj in delavnic si preberite na: www.laz.si


Lokacija: Zgornja Jablanica




Deli z ostalimi:
Komentiraj dogodek

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Še nimate uporabniškega imena in gesla? Registrirajte se!
Komentarji 0 komentarjev
Za ta dogodek še ni dodanih komentarjev. Bodi prvi!