Logo MojaObčina.si

Šmartno pri Litiji

JUTRI
2°C
-6°C
PON.
5°C
-3°C

Ali vas zanima delo turističnega vodnika?Si želite bolj podrobno spoznati svojo občino? Radi nastopate in spoznavate nove ljudi? Iščete dodatna znanja? 


Potem vas vabimo na brezplačno usposabljanje za lokalnega turističnega vodnika, ki ga organizira Javni zavod Bogenšperk v okviru projekta Lokalident - Izgradnja lokalne identitete za večji obisk turistov. 

Nepovratna sredstva za izvajanje aktivnosti v projektu so bila dodeljena s strani Agencije Republike Slovenije za kmetijske trge in razvoj podeželja.

Usposabljanje, sestavljeno iz teoretičnega in praktičnega dela na terenu, je namenjeno vsem, ki si želite pridobiti znanje in veščine za kakovostno vodenje po občini Šmartno pri Litiji. Pogoj za prijavo je končana V. stopnja izobrazbe.


Usposabljanje se bo začelo v petek, 5. junija 2020.


Prijavite se lahko najkasneje do torka, 2. junija 2020, tako, da pošljite izpolnjeno prijavnico, dostopno na spletni strani https://www.bogensperk.si/, na elektronski naslov rezervacije@bogensperk.si ali na naslov Javni zavod Bogenšperk, Staretov trg 25, 1275 Šmartno pri Litiji.


Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na telefonski številki 01 898 78 67 in na e-naslovu rezervacije@bogensperk.si.


Vljudno vabljeni!

Javni zavod BogenšperkVšečkaj objavo

Oglejte si tudi