Logo MojaObčina.si

Šmartno pri Litiji

DANES
24°C
12°C
JUTRI
25°C
12°C

10. dan jagod in šparljev- prestavljena na 27. maj 2018

1948
Organizator: Društvo za razvoj podeželja Laz
Deli

Vabimo vas na 10. dan jagod in špargljev  na Breg pri Litiji, ki bo v nedeljo 20. maja 2018 od 10:00 dalje.

Breg pri Litiji postaja vse bolj prepoznaven, saj slovi kot vas, ki predeluje kakovostno hrano. Posebej se lahko pohvalijo s kakovostnimi jagodami in šparglji, pridelanih in pobranih v vrhuncu sezone.

Društvo za razvoj podeželje Laz ravno iz tega razloga  že 10-ič organizira kulinarični in rokodelski dogodek. Pohvalimo se lahko z naraščajočim številom obiskovalcev.

Kulinarični dogodek je tudi tokrat organiziran na znani in preverjeni lokaciji pri Gasilskem domu na Bregu pri Litiji, kjer poskrbimo, da se vsi naši obiskovalci počutijo dobrodošlo.

Tudi letos se bodo stojnice šibile pod slastnimi jedmi  pripravljenih iz špargljev in še bolj dišečega peciva iz domačih jagod.

Obiskovalci bodo lahko poizkušali  še druge domače dobrote, ki so jih pripravile gospodinje in gostinski ponudniki. 

Ker je letos na ta dan tudi Dan čebele, smo se v Društvu za razvoj podeželja Laz skupaj s sosednjo Domačijo Paternoster odločili, da se bo obiskovalcem prireditve omogočil pogled v življenje čebel.

 Z otroškim kotičkom bomo poskrbeli za naše najmlajše. Vsi skupaj pa se bomo lahko ob zvokih narodno zabavne glasbe tudi zavrteli.

Vabljeni na kulinarični dogodek v naravi!


Več informacij na www.laz.si, za dodatna vprašanja smo na voljo na drustvo.laz@gmail.com in  070 303 321, 051 312 739.

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi