Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
-1°C
JUTRI
12°C
2°C
Oceni objavo

Brezplačne delavnice: telefon, računalnik In spomin

Delo s pametnim telefonom

Izvajalka: Nina Kovačič

Lokacija: Mladinski center Dravinjske doline

vsako sredo ob 10.00 uri

Mobilna telefonija je spremenila svet. Olajšala je komunikacijo in na nek način okrepila povezanost med ljudmi. Zaradi skokovitega razvoja tehnologije, pa je včasih težko iti v koraku z njo. Da bo prehod na pametne telefone lažji, bomo skupaj šli v korak z novostmi in osnovami uporabe pametnih telefonov.

 

Računalniško opismenjevanje

Izvajalka: Nina Kovačič

Lokacija: Mladinski center Dravinjske doline

vsak petek ob 10.00 uri

Vse, ki bi radi osvežili svoje znanje računalništva ali pa se naučili kaj novega, vabimo, da se nam pridružite na delavnicah računalniškega opismenjevanja. Vse kar potrebujete je svoj računalnik in dobra volja.

 

Vaje za urjenje spomina

Izvajalka Renata Podlinšek Knez, diplomirana teologinja

Lokacija: Mladinski center Dravinjske doline (modra dvorana)

vsak prvi torek v mesecu ob 10.00

Dober spomin je osnova za kvalitetno življenje, saj z njim uravnavamo svoje vedenje, rešujemo izzive in sprejemamo odločitve. Spomin je osnova za različne miselne procese. Kako ga izboljšamo ali vzdržujemo v formi? To lahko izveste na brezplačnih delavnicah, ki bodo potekale vsak prvi torek v mesecu.

 

Informacije in prijave na:

nina.kovacic@mcdd.si in 051 308 500

Delavnice potekajo v sklopu projekta Socio VGC, ki ga sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada. Sofinancirata ga tudi Občina Slovenske Konjice in Občina Zreče.

Oglejte si tudi