Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
5°C
JUTRI
24°C
6°C
Oceni objavo

Vabilo na usposabljanje "Digitalna promocija in rezervacija"

Turistična destinacija Rogla-Pohorje pripravlja usposabljanje za ponudnike in zaposlene v turizmu, in sicer na temo »Digitalna promocija in rezervacija.« Tema, ki je v aktualnem času, ko doživljamo marsikatero turistično destinacijo le prek digitalnih platform, še kako zanimiva.

Usposabljanja bodo potekala preko webinarjev. Uvodni bo v torek, 2. 2. 2021, ob 9. uri. Na njem bodo predstavili tudi vsa ostala usposabljanja, ki se bodo zvrstila v letošnjem letu in nekatere ostale aktivnosti, ki potekajo v Turistični destinaciji Rogla-Pohorje. Poslušali boste lahko o turističnih bonih 2021, kako do več rezervacij, o osnovah marketinga za trženje turistične nastanitve. Spoznali boste tudi zakonodajo sobodajalskega poslovanja, Airbnb, Booking.com, Expedia in TripAdvisor poslovanje. Ali poznate smernice za čiščenje in razkuževanje nastanitvenih objektov? Pa upravljanje družbenih omrežij v turizmu s trdnimi temelji spletne strani. Vse to pripravlja Turistična destinacija Rogla-Pohorje za ponudnike turističnih nastanitev na webinarjih v februarju in zadnjega v začetku marca.

Spletno povezavo do webinarja prejmete po prijavi na e-naslov: info@rogla-zrece.si. Prijavite se do 29. 1. 2021.

Na spletni strani Turistične destinacije Rogla-Pohorje pa so objavili tudi skupek izobraževanj, ki si jih lahko preberete na tej povezavi: https://www.rogla-pohorje.si/sl/novice/2021011810174937/usposabljanje-digitalna-promocija-in-rezervacija.


Dokumenti, priloge:

Vabilo_usposabljanje_Digitalna promocija in rezervacija

Oglejte si tudi