Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
5°C
JUTRI
17°C
-1°C
Oceni objavo

Moja dežela – lepa in gostoljubna 2022

Župan Darko Ratajc je s turistično vodnico Nino Buh sprejel komisijo Turistične zveze Slovenije v sklopu projekta Moja dežela – lepa in gostoljubna 2022, ki je v ponedeljek, 8. avgusta, ocenjevala naše mestno jedro.

Slovenske Konjice so namreč nominirane v kar treh kategorijah: NAJ lepše – NAJ gostoljubnejše mestno/trško/vaško jedro, NAJ lepše – NAJ gostoljubnejše srednje mesto in NAJ izletniška točka Žička kartuzija.

Natečaj Moja dežela – lepa in gostoljubna, v katerem strokovna komisija Turistične zveze Slovenije ocenjuje, kako urejena so slovenska mesta in kraji, je že v polnem teku. Izbirajo NAJ lepše – NAJ gostoljubnejše večje, srednje, manjše mesto, zdraviliški, turistični, izletniški kraj in mestno/trško/vaško jedro. Poleg tega pa tudi NAJ tematsko pot, NAJ kamp, NAJ glamping, NAJ mladinsko prenočišče in NAJ izletniško točko. Strokovna komisija TZS bo do sredine septembra Slovenijo prečesala po dolgem in počez, v tem času pa lahko tudi vi oddate svoj glas za tiste slovenske kraje, ki so se vam najbolj usedli v srce.

Tista mesta, kraji, tematska pot … ki bodo prejeli največ vaših glasov, bodo prejeli posebno priznanje za NAJ lepši – NAJ gostoljubnejši kraj po izboru ljudstva. Glasujete lahko še do 9. septembra na tej povezavi

Oglejte si tudi