Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
14°C
JUTRI
23°C
15°C
Oceni objavo

ZBOR ČLANOV ODI

Preteklo marčevsko soboto je potekal redni zbor Območnega društva invalidov Dravinjske doline. V velikem številu so se zbrali člani ODI konjiške, vitanjske in zreške občine v gostišču Smogavc na Gorenju nad Zrečami. Dvorano je tako do zadnjega kotička napolnilo preko dvesto udeležencev zbora ODI.

Prisotne je v uvodu nagovoril predsednik društva ODI, Franc Rečnik, ki je podal tudi poročilo za preteklo leto ter plan dela za tekoče leto. Na čelu delovnega predsedstva je bila Lidija Pratnemer, ki je orisala delo častnega razsodišča. Finančno poročilo je posredovala Elizabeta Vodopivec, poročilo nadzornega odbora pa Andreja Pravst.

Iz poročil predsednika in vseh ostalih komisij o delu društva je bilo razvidno, da so delali zelo dobro na vseh področjih, saj uspešno izvajajo kar osem socialnih programov v dobrobit invalidov. Povabilu pa se odzval tudi podžupan občine Zreče, Drago Šešerko, ki je društvu iskreno čestital ter izrekel vso pohvalo za uspešno delovanje na vseh področjih.

Po končanem uradnem delu zbora je sledilo druženje s praznovanjem dneva žena in mučenikov. Podpredsednica ODI, Vida Pušnik, je vsem ženam in mamam namenila nekaj globokih misli, saj so prav vse neizmerno darilo tega sveta. Zato si za  svojo srčnost, potrpežljivost, iskrenost in dobroto  zaslužijo vso zahvalo za vseh 365 dni v letu. Prav tako pa je prav, da tudi dame razvajajo svoje moške za njihov dan mučenikov.

Vsem zbranim pa so polepšali dan še učenci Osnovne šole Zreče z mentorico Marjano Šloser, ki so s svojim prisrčnim folklornim nastopom peli in plesali. Za sproščeno vzdušje pa je ves čas druženja skrbel mladi ansambel iz okolice Zreč, Stara nota, ki je s posebno melodijo počastil vse tiste prisotne, ki so dopolnili 90 in več let.

Ob koncu prijetnega druženja so vsem članicam poklonili prekrasne rožice, članom pa  praktična darilca.

Oglejte si tudi