Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
-1°C
JUTRI
12°C
2°C
Oceni objavo

Usposabljanje ABC podjetništva

SPOT svetovanje Savinjska organizira usposabljanje ABC podjetništva 2021, ki  je namenjeno vsem podjetnicam in podjetnikom začetnikom ter potencialnim podjetnikom in podjetnicam. Njihov namen je opolnomočiti vse podjetnike začetnike s strokovnimi vsebinami na začetku podjetniške poti.

V okviru javnega natečaja: »Natečaj za podelitev finančnih spodbud za najboljši poslovni model in njegovo predstavitev podjetnic začetnic 2021«, ki ga je razpisala Javna agencija SPIRIT Slovenija in je objavljen na spletni povezavi https://www.spiritslovenia.si/razpis/356, bo tistim podjetnicam začetnicam, ki bodo uspešno zaključile usposabljanje ABC podjetništva, ponujena možnost kandidiranja za finančne spodbude. Namen razpisa je nagraditi najboljših 50 predstavljenih poslovnih modelov podjetnic začetnic v letu 2020 in 2021 ter jih spodbujati pri vzpostavljanju lastnega podjetja.

Denarna spodbuda v višini 3.000 evrov bo dodeljena podjetnicam začetnicam, ki so oz. bodo registrirale svoje podjetje v letu 2020 in 2021, najkasneje en dan pred prijavo na razpis, ki je odprt do 31.5.2021, na podlagi predstavitve in izbora najboljših poslovnih modelov po uspešno zaključenem celotnem usposabljanju ABC podjetništva (vsi moduli).

Podrobnejše informacije o vsebini in poteku usposabljanja najdete v prilogi ali na spletni strani: https://www.ooz-celje.si/events/categories/dogodki-spot/.

Oglejte si tudi